Home / Makelaar / Makelaar Delwijnen / Makelaardij de Wit / Wel of geen vaatwasser?

Wel of geen vaatwasser?

Als die afwas maar eens af was…

Als u er nooit ??n hebt gehad, mist u hem niet. Zodra u de eerste hebt meegemaakt, wilt u nooit meer zonder. De vaatwasser. Een huishoudelijk apparaat dat ruzies voorkomt, tijdwinst oplevert en menig huisvrouw of ?man heeft bediend. Vaatwassers worden steeds mooier, beter en slimmer.

Tegenhangers
Naast de koelkast en het gasfornuis behoort de vaatwasser inmiddels bij de belangrijkste elementen in een keuken. De vaatwasser heeft in de afgelopen decennia heel wat inhaalslagen gemaakt op het gebied van zuinigheid, spoelkracht, geluid en functies. Voor de tegenhangers van de vaatwassers gaat het argument van 'waterverspiller' allang niet meer op. Ook het idee dat de vaat schoner wordt wanneer u het zelf afwast, is een argument uit vervlogen tijden. Maak kennis met de mogelijkheden van de vaatwasser.

Stille vaatwassers
De keuken is al heel lang niet meer het terrein van de kok alleen. De keuken is omgetoverd tot leefruimte waar niet alleen gekookt wordt, maar er wordt ook gegeten, geborreld en gekletst. Een vaatwasser met een oorverdovend lawaai hoort hier zeker niet in thuis. Vaatwassers worden daarom steeds stiller. Fabrikanten hebben geluisterd naar de wens van de klant en flink ge?nvesteerd in de geruisloosheid van de vaatwasser. En met succes! Sommige vaatwassers zijn zo stil dat slechts aan een lampje te zien is of deze nog draait of niet.

Half programma
Grote gezinnen hebben een grote vaat en zal daarom soms ook vaker per dag draaien. Maar ook tijdens feestjes is het handig dat u tussendoor de boel nog even weg kan werken, zonder al te veel glazen en bakjes te hoeven missen. De meeste vaatwassers zijn daarom uitgerust met een functie die de gebruiker in staat stelt tot een half programma te draaien, zonder verlies aan afwas- en droogresultaat. De nieuwste uitvoeringen beschikken zelfs over een Turbo-speed 20 minuten programma. Ideaal wanneer u de vaatwasser vaker in een korte tijd nodig hebt.

Hoger
Ook de inhoud van de vaatwasser heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Wijnglazen en andere hoge voorwerpen hoeven tegenwoordig niet meer met de hand afgewassen te worden, door het in hoogte verstelbare bovenrek. De nieuwste serie afwasmachines zijn de XXL afwasmachines. Deze hebben buiten dezelfde afmeting, maar kennen, door verhoging van de binnenruimte, meer inhoud dan de normale afwasmachines. De grote borden passen er nu ook met gemak in. Ook aan de bestekrekken is aandacht besteed en zijn nu in meerdere uitvoeringen te verkrijgen.

Energiezuinig
De vaatwasautomaten zijn tegenwoordig ook een stuk zuiniger dan voorheen. Aan de hand van de hoeveelheid en vuilgraad van het servies wordt met een watersensor en beladingssensor het optimale afwasprogramma bepaald. De vaatwasser zorgt zo voor een uitstekend wasresultaat en minimaal water en energieverbruik. Zodra de machine op de warmwaterleiding kan worden aangesloten, scheelt dit nog eens 40% in energieverbruik. Dankzij een unieke technologie kan het water tegenwoordig vele malen effectiever zijn werk doen. Vaatwassers die maar 6 liter water verbruiken, zijn geen uitzondering meer.

De mogelijkheden zijn enorm als het gaat om het kiezen van de beste vaatwasser voor in huis. Laat u daarom goed voorlichten en vertel aan de verkoper waaraan u vindt dat een vaatwasser moet voldoen. Gegarandeerd dat er eentje is die aan al uw wensen voldoet. Natuurlijk zit er aan iedere extra optie een prijskaartje, bepaal daarom goed wat u echt belangrijk vindt. Geniet van de extra tijd, de rust en een schone vaat.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

16-09-2013 - Open huis, mis het niet!
Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Op zaterdag 5 oktober heeft u de mogelijkheid om u te orienteren op de huizenmarkt! Tijdens de VBO Open Huizen Route kunt u zonder afspraak woningen bezichtigen.

12-08-2013 - Liesbeth de Wit beantwoordt de vraag van de maand
Voor de financiering van mijn nieuwe woning heb ik een taxatierapport nodig. Kan mijn aankoopmakelaar dit verzorgen? Liesbeth, Nee, dat kan niet. De makelaar/taxateur die de taxatie voor de financi

17-06-2013 - Goedkoop is duokoop
U herkent het vast wel. U heeft h￿huis van uw dromen gezien en al helemaal ingericht. Het enige probleem is dat u de financiering nooit rond kunt krijgen, aangezien het ver boven uw budget ligt

27-05-2013 - Let the sun shine!
Zonne-energie is de belangrijkste energiebron op aarde en is oneindig beschikbaar. Waarom gebruiken we deze bron dan niet massaal voor het opwekken van energie? Voordat overgegaan wordt tot de aanscha




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap