Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Veghel / Liminco BV

Liminco BV Schoonmaakbedrijf Veghel


Liminco BV

Rembrandtlaan 23
5462CJ Veghel

Gemeente: Veghel, Noord Brabant

Telefoon:0413... Telefoonnummer tonen-257725 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Veghel helpt Liminco BV u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmaakdiensten.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Liminco BV

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Veghel zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Liminco BV. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Veghel of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Veghel vind u Liminco BV bel hun op 0413-257725 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Liminco BV uit Veghel helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0413-257725 of email


In Veghel helpt Liminco BV u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk en/of schoonmaakdiensten.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Geweldig. Beste schoonmaakbedrijf in Veghel
Geplaatst op: 20-11-2018 05:44

3 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden.
Geplaatst op: 15-05-2018 05:52

4 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 29-01-2018 20:25

3.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

G T Cleaning
Doornhoek 3785
5465TA Veghel

Cleaning Service Veghel
Middegaal 4
5461XD Veghel

Alpha Chem Nederland BV
Lage Landstraat 0
5462GJ Veghel

Liminco BV
Rembrandtlaan 23
5462CJ Veghel

Tillaart V.O.F.
Corsica 8
5465PS Veghel

V.d. Tillart-buijs / M C
De Dintel 29
5463NS Veghel

Raijmaekers / R R
Spoorven 66
5464PA Veghel

Schoonmaakbedrijf Gerritsen
Waalstraat 85
5463KB Veghel

Akdemir Cleaning VOF
Verlengde Almstein 2
5346TR Oss

Alfa Schoonmaakservice
Galliërshof 6
5349BV Oss

High Clean Schoonmaakbedrijf
Hunnenpad 15
5349BG Oss

Van Dijk / J M H
Adelaar 14
5348EK Oss

Cleaningdutch
Stadionstraat 11C10
4815NC Breda

Basiq Group
Hoeksteen 16
4815PR Breda

Glans Fris
Helmondsestraat 56
5761CT Bakel

Vereijken / H J
Nuijeneind 239
5761RG Bakel

Ejop glazenwas en schoonmaakdiensten
Van Speijkstraat 47
5151MD Drunen

Tipa cleaning service
Duivenstraat 60
4711KC St. WillebrordKernwoorden

Liminco

Contactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Liminco BV uit Veghel, Noord Brabant. Bel 0413-257725. Neem contact op en Liminco BV uit Veghel helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap