Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Veghel / Cleaning Service Veghel

Cleaning Service Veghel Schoonmaakbedrijf Veghel


Cleaning Service Veghel

Middegaal 4
5461XD Veghel

Gemeente: Veghel, Noord Brabant

Telefoon:0630... Telefoonnummer tonen487745 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0413... Faxnummer tonen294404Branche: SchoonmaakbedrijfBedrijfsomschrijving

Ook daar streven we naar een professionele klantenservice, hoge kwaliteit, verantwoordelijkheid, doeltreffendheid en veiligheid - geen enkele opdracht gaan we uit de weg.
Onze jarenlange ervaring staat garant voor een vlotte afwerking en een perfect resultaat; bijvoorbeeld bij iedere wasbeurt worden de raamkozijnen en vensterbanken zonder meerprijs mee gereinigd.

Aandacht voor detail en een goed begrip van de behoeften van de klant zijn voor ons prioriteiten.

De positieve reacties tijdens en na het uitvoeren van de opdrachten zorgt voor een systematische stijging van het aantal klanten.
Propere ramen op de werkplaats behoren tot de fundamenteel sterke punten van iedere werkgever.
Dit onze core business.

Enkele grepen uit onze brede waaier aan diensten:

- venster schoonmaken zowel buiten als binnen naar wens van de klant
- wassen van etalageramen en vitrinen in winkels
- reinigen van zonnepanelen
- reinigen van terassen met hoge drukreiniger
- reinigen van daken met hoge drukreiniger
- reinigen van dakgoten
- enz...

Bij aanvang van de werken wordt eerst gecontroleerd met welke materialen we moeten behandelen, om dan de passende middelen te kiezen (niet altijd chemisch) om tot een optimaal resultaat te komen, zonder het beschadigen van lakken of verkleuring te veroorzaken.
Traditioneel worden tot een hoogte van 10 meter ladders gebruikt en bij grotere hoogtes tot 20 meter wordt gebruik gemaakt van hoogwerker.
Verder doen we ook nog renovatie van buitengevels, schoorstenen, voegwerken, impregneren en chemisch schoonmaken onder hoge druk, zoals u verder kan lezen.Contactgegevens met Poolse taal: (+31) 0630497745 Mariusz Bujalski
Nederland / Engels / Duits: (+31) 0624233418 Andre Zuidema
[email protected]
Wat doet een schoonmaakbedrijf? Cleaning Service Veghel

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Veghel zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Cleaning Service Veghel. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Veghel of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Veghel vind u Cleaning Service Veghel bel hun op 0630487745 of email naar: [email protected]

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Cleaning Service Veghel uit Veghel helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0630487745 of email [email protected]


In Veghel helpt Cleaning Service Veghel u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice en/of schoonmaak werk.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Raijmaekers / R R
Spoorven 66
5464PA Veghel

Liminco BV
Rembrandtlaan 23
5462CJ Veghel

Tillaart V.O.F.
Corsica 8
5465PS Veghel

G T Cleaning
Doornhoek 3785
5465TA Veghel

V.d. Tillart-buijs / M C
De Dintel 29
5463NS Veghel

Cleaning Service Veghel
Middegaal 4
5461XD Veghel

Schoonmaakbedrijf Gerritsen
Waalstraat 85
5463KB Veghel

Alpha Chem Nederland BV
Lage Landstraat 0
5462GJ Veghel

A-Z Geveltechniek
Mon Plaisir 63
4879AL Etten Leur

Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden V.O.F.
Maasbommelstraat 57
5045LP Tilburg

Verdaasdonk / S W A M
Baarleseweg 60
5131BD Alphen

Rennings En Mulder / I En M
Kreitenborg 20
4761SV Zevenbergen

PrimaClean
Smaragd 0
5231KH Den Bosch

Onderhoudsbedrijf Brabant
Polderstraat 0
4815AJ Breda

W. v. Iersel
Bogardeind 170
5664EN Geldrop

Bio Schoonmaakservice
Meerten Verhoffstraat 8
4811AT Breda

Lever Cleaning Service
Baai 59
4871BB Etten Leur

Schoonmaak & Glazenwassersbedrijf B.O.Z.
Lambertijnenlaan 8
4614EZ Bergen Op ZoomKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Cleaning Service Veghel uit Veghel, Noord Brabant. Bel 0630487745 of email [email protected] Neem contact op en Cleaning Service Veghel uit Veghel helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap