Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Veghel / Alpha Chem Nederland BV

Alpha Chem Nederland BV Schoonmaakbedrijf Veghel


Alpha Chem Nederland BV

Lage Landstraat
5462GJ Veghel

Gemeente: Veghel, Noord Brabant

Telefoon:0413... Telefoonnummer tonen366623 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaak werk. In Veghel helpt Alpha Chem Nederland BV u graag.



Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Alpha Chem Nederland BV

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Veghel zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Alpha Chem Nederland BV. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Veghel of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Veghel vind u Alpha Chem Nederland BV bel hun op 0413366623 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Alpha Chem Nederland BV uit Veghel helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0413366623 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaak werk. In Veghel helpt Alpha Chem Nederland BV u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 14-12-2018 14:39

5 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen. Beste schoonmaakbedrijf in Veghel
Geplaatst op: 29-04-2018 10:10

5 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen.
Geplaatst op: 05-02-2018 05:12

5 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Tillaart V.O.F.
Corsica 8
5465PS Veghel

Cleaning Service Veghel
Middegaal 4
5461XD Veghel

Liminco BV
Rembrandtlaan 23
5462CJ Veghel

Schoonmaakbedrijf Gerritsen
Waalstraat 85
5463KB Veghel

Alpha Chem Nederland BV
Lage Landstraat 0
5462GJ Veghel

Raijmaekers / R R
Spoorven 66
5464PA Veghel

G T Cleaning
Doornhoek 3785
5465TA Veghel

V.d. Tillart-buijs / M C
De Dintel 29
5463NS Veghel

Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden V.O.F.
Maasbommelstraat 57
5045LP Tilburg

Schoonmaakdienst Vlinder
Stadstraat 34
5038VJ Tilburg

Chem-Dry Van Beers
Watermanstraat 24
5015TE Tilburg

Albert AKT
Hoefstraat 264 09
5014NR Tilburg

Burlios Schoonmaak Glazenwassersbedrijf
Groenstraat 155
5021LL Tilburg

Schoonmaakbedrijf/nudi de schoonmaker
Mullegenstraat 31
5045DE Tilburg

Schoonmaakbedrijf F. Bruurs V.O.F.
Schoolstraat 57
5038RJ Tilburg

Mobiele Cleaners
Pastoor van Beurdenstraat 20
5046HL Tilburg

J.D.K. Bedrijfsdiensten V.O.F.
Watermanstraat 61
5015TG Tilburg

Coppejans Schoonhouders
Centaurusweg 57
5015TC Tilburg



Kernwoorden



Contactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Alpha Chem Nederland BV uit Veghel, Noord Brabant. Bel 0413366623. Neem contact op en Alpha Chem Nederland BV uit Veghel helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap