Home / Tekst vertalen / Tekst vertalen Urmond / Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers

Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers Tekst vertalen Urmond


Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers

Hoolstraat 3
6129CK Urmond

Gemeente: Stein, Limburg

Telefoon:046-... Telefoonnummer tonen4261353 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Tekst vertalen

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: tekst vertaling, vertaalbureaus, vertaalwerk, vertalers, tolk, vertaalwerk en/of vertaler tolk. In Urmond helpt Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers u graag.



Gerelateerde blogs

Kies voor een beedigd vertaler Kies voor een beedigd vertaler
Nederland telt veel online ondernemers uit binnen- en buitenland. Dat is ook niet zo vreemd, want online ondernemen is de laatste jaren sterk toegenomen. Soms heb je alleen maar een laptop en een goed...
Exporteer succesvol naar China met deze 5 geheimen! Exporteer succesvol naar China met deze 5 geheimen!
Steeds meer landen doen zaken met China. Alleen al vanuit Nederland werd er in 2017 jaar voor 7,35 miljard euro geëxporteerd. Als je als bedrijf geen zaken doet met China loop je behoorlijk wat o...

Tekst vertalen door Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers

Soms kan het nodig zijn een tekst te vertalen in een andere taal. Natuurlijk kan je er zelf aan beginnen, maar bedenk je van te voren wel goed voor welke doelgroep de test bedoeld is of met welk doel de tekst moet worden vertaald. Gaat het bijvoorbeeld om iets voor je werk of een officiële tekst, is het belangrijk  dat het foutloos in de andere taal wordt vertaald. Twijfel je aan je eigen kunnen, dan kan je beter de hulp van een professional inschakelen. In Urmond zijn vertaalbureaus actief. Op deze website vind je een overzicht van professionele vertaalbureaus in Urmond. Om te zien welke instellingen bij jou in de buurt gevestigd zijn, kan je een selectie maken op basis van de bv: Urmond, Stein of Limburg. 

Slechte vertaling kan kwaad

Laat je een Tekst vertalen door een niet-professional, dan loop je het risico dat je een slechte vertaling als eindresultaat krijgt. Het valt immers niet mee om de juiste zinsopbouw en woordvolgorde in de andere taal kloppend te maken. Bovendien is het moeilijk om bepaalde vaktermen juist te vertalen. Een vertaling die niet helemaal klopt, zorgt ervoor dat een tekst er onprofessioneel en onverzorgd uitziet. Daarmee maak je natuurlijk geen goede indruk op de doelgroep en zal de tekst minder serieus worden genomen. Bij Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers kunt u professionele teksten laten vertalen u kunt ze bereiken op: 046-4261353 of per email: . Bovendien kan een slechte vertaling ervoor zorgen dat de inhoud net anders gebracht wordt, wat grote gevolgen kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een contract of een andere juridische overeenkomt die onjuist vertaald is. Een ander gebied waarbij er uiterst zorgvuldig vertaald moet worden is wanneer het gaat om medische informatie. De gezondheid van anderen kan daarvan afhangen. 

Vertaalbureau

Laat je tekst vertalen door een professioneel vertaalbureau. Zoals Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers Dan ben je verzekerd van een correct vertaalde tekst. Wij beschikken over de juiste certificering en werkt uitsluitend met hoogopgeleide ervaren vertalers. Het gaat daarbij vaak om native speakers die uiteraard voldoen aan de kwaliteitseisen van het vertaalbureau. Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers kan elke soort tekst vertalen. In de praktijk blijkt echter dat het vaak om zakelijke teksten gaat. Belangrijke documenten, een boek, een website, een webshop, een app of software programma, het kan allemaal. De toon van de vertaalde tekst wordt vanzelfsprekend aangepast aan de markt of de doelgroep waarvoor de tekst wordt vertaald. Bij een professioneel vertaalbureau zoals Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers kan je vrijblijvend een offerte opvragen. Desgewenst kan je een proefvertaling aanvragen zodat je de kwaliteit van de vertaling kan beoordelen. 

Wij van Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers uit Urmond helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 046-4261353 of email .


Hulp nodig met: tekst vertaling, vertaalbureaus, vertaalwerk, vertalers, tolk, vertaalwerk en/of vertaler tolk. In Urmond helpt Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven. Beste tekst vertalen in Urmond
Geplaatst op: 23-11-2018 23:26

5 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste tekst vertalen in Urmond
Geplaatst op: 03-10-2018 08:57

3 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste tekst vertalen in Urmond
Geplaatst op: 24-11-2017 02:28

5 van 5 sterren
Goede kennis van zaken en reageren snel op vragen. Denken mee
Geplaatst op: 21-11-2017 13:17

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Balance ‘wint’ Europese aanbesteding
Eerder dit jaar schreef INTERREG IVB Noordwest Europa (NWE) een Europese aanbesteding uit om een of meerdere vertaalbureaus te selecteren die konden voorzien in de vertaalbehoefte. Aangezien het een o...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers
Hoolstraat 3
6129CK Urmond

Firma Vertaalbureau C. & C. Euregio
Beatrixlaan 46
6133BD Sittard

Documentation & Translation Services BV
Kerkstraat 33
5951EC Belfeld

Key Communications BV
Horsterweg 18/D
6199AC Maastricht-airport

Turks Tolken
Annelien Kappeyne van de Coppellostraat 11
6049HD Roermond

WYO Talen
Emmasingel 51
6001BA Weert

Vertaal- en Tekstbureau E. Bisscheroux
Van Alphenstraat 7
6416EC Heerlen

O.N.J.G. Heijnen-Geerlings
Vinkesteeg 2
6065BH Montfort

Sastra Vertaalbureau
Adelastraat 5
6004HZ Weert

Talking Heads
Maaspoort 10
6001BP Weert

Futura Fortis
Kievitlaan 47
6005JW Weert

Portubras Vertalingen
Herenvennenweg 30
6006SW Weert

The Language Factory
Bisschop Moorsstraat 37
6005RP Weert

WYO Languages and Technology
Emmasingel 51
6001BA Weert

Ar-Risala Vertaalbureau
Groenewoudlaan 16
6004VE Weert

Balance Texts & Translations
Wilhelminasingel 104
6221BL Maastricht

Maas International Copywriting (M.I.C.) BV
Molenveldweg 7
5953KT Reuver

Vertaalbureau Cremer
Oude Baan 34A
6286BE Wittem



Kernwoorden

Specialitalia, Liliane, Berendsen-

Contactgegevens van Tekst vertalen bedrijf Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers uit Urmond, Limburg. Bel 046-4261353. Neem contact op en Specialitalia Liliane Berendsen-Remmers uit Urmond helpt u met met uw vragen omtrent Tekst vertalen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap