Home / Callcenter / Callcenter Arnhem / Verhoeven & Partners BV

Verhoeven & Partners BV Callcenter Arnhem


Verhoeven & Partners BV

Janspoort 1
6811GE Arnhem

Gemeente: Arnhem, Gelderland

Telefoon:026-... Telefoonnummer tonen3515065 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van verhoeven & partners bv uit Arnhem helpen u graag met call center en of telesales vragen.Verhoeven & Partners BV: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Arnhem. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Arnhem. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Verhoeven & Partners BV uit Arnhem kan u verder adviseren bel op 026-3515065 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Verhoeven & Partners BV uit Arnhem helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 026-3515065 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van verhoeven & partners bv uit Arnhem helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen. Bedankt!
Geplaatst op: 15-08-2018 13:14

5 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant.
Geplaatst op: 12-07-2018 23:12

3 van 5 sterren
Net bedrijf. Komen afspraken goed na en nette medewerkers.
Geplaatst op: 11-03-2018 18:15

4 van 5 sterren
Snelle levering, prima kwaliteit
Geplaatst op: 18-12-2017 17:49

3.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Wil je online cursus Gebarentaal leren?
In Nederland zijn er al veel mensen die de Nederlandse Gebarentaal spreken. Lijkt het je leuk om gratis iets te leren zeggen in deze taal? Dan is deze gratis introductie geschikt voor jou. Je leert ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Verhoeven & Partners BV
Janspoort 1
6811GE Arnhem

Direct Telesales
Zijpendaalseweg 2
6814CK Arnhem

Marke-Tel Telemarketing Services BV
Groningensingel 81
6835ED Arnhem

Orange Nederland NV
Groningensingel 51
6835EB Arnhem

Rabobank Arnhem en omstreken
Willemsplein 6
6811KA Arnhem

Özdamar Callcenter
Johan de Wittlaan 285
6828XN Arnhem

Telemarketing
Rijnkade 142
6811HD Arnhem

Direct Teleservice.
Cronjéstraat 2
6814AH Arnhem

Marketel BV
Utrechtsestraat 38
6811LZ Arnhem

De Rijk Telemarketing
Nachtschade 102
6841KP Arnhem

Skyline Callcenter
Steenstraat 56
6828CM Arnhem

Mega Call Center
Hommelstraat 60
6828AL Arnhem

Dimenzi Smart Solutions B.V.
Kemperbergerweg 707A
6816RV Arnhem

Telef. en Secretariaatservice Annemiek Rikken
Loffertweg 8
6616AV Hernen

Salesupply AG Vestiging Nederland
Ubbergseveldweg 69
6522HC Nijmegen

TWP Commerciële Diensten
Parkweg 92A
4153XM Beesd

Callart BV
Kerkenbos 1103/B
6546BC Nijmegen

SNT Nederland BV
Galvanistraat 9
6716AE EdeKernwoorden

Verhoeven, Partners

Contactgegevens van Callcenter bedrijf Verhoeven & Partners BV uit Arnhem, Gelderland. Bel 026-3515065. Neem contact op en Verhoeven & Partners BV uit Arnhem helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap