Home / Callcenter / Callcenter Nijmegen / Salesupply AG Vestiging Nederland

Salesupply AG Vestiging Nederland Callcenter Nijmegen


Salesupply AG Vestiging Nederland

Ubbergseveldweg 69
6522HC Nijmegen

Gemeente: Nijmegen, Gelderland

Telefoon:0247... Telefoonnummer tonen113370 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van salesupply ag vestiging nederland uit Nijmegen helpen u graag met call center en of telesales vragen.Salesupply AG Vestiging Nederland: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Nijmegen. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Nijmegen. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Salesupply AG Vestiging Nederland uit Nijmegen kan u verder adviseren bel op 0247113370 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Salesupply AG Vestiging Nederland uit Nijmegen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0247113370 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van salesupply ag vestiging nederland uit Nijmegen helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant.
Geplaatst op: 13-11-2018 07:55

3 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste callcenter in Nijmegen
Geplaatst op: 11-10-2018 05:08

4 van 5 sterren
Deskundig, nemen tijd voor je, goed te bereiken.
Geplaatst op: 06-07-2018 20:37

4 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring. Beste in Nijmegen
Geplaatst op: 07-05-2018 10:37

3 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste callcenter in Nijmegen
Geplaatst op: 25-01-2018 09:30

3.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

De Geschiedenis van Sieraden
De Sieraden Geschiedenis. Hoewel de geboorte van de flux de objecten was die werden gedragen vanwege het geloof van de mens. Door verborgen krachten, het boze oog, geloof, charme en magie, gebruikt...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Salesupply AG Vestiging Nederland
Ubbergseveldweg 69
6522HC Nijmegen

Callart BV
Kerkenbos 1103/B
6546BC Nijmegen

Intermart BV
Oranjesingel 66
6511NZ Nijmegen

DSB Call Center Nijmegen BV
Takenhofplein 6
6538SZ Nijmegen

European Marketing Services (EMS)
Postbus 6542
6503GA Nijmegen

Weerwerk Bellsupport B.V.
Berg en Dalseweg 69
6522BB Nijmegen

L.T.B. Contact Center B.V.
Stationsplein 13
6512AB Nijmegen

RvH Nijmegen B.V.
Dobbelmannweg 2
6531KW Nijmegen

ABN AMRO Bank
Hertogstraat 70
6511SC Nijmegen

Bas Enterprise
Berg en Dalseweg 28
6521JH Nijmegen

MyCall Callcenters
Molenstraat 41
6511HA Nijmegen

Brainsgroup Nederland
St. Annastraat 143
6524EP Nijmegen

Unitel Nijmegen B.V.
Kerkenbos 1095
6546BB Nijmegen

Callart B.V.
Kerkenbos 1103
6546BC Nijmegen

Telef. en Secretariaatservice Annemiek Rikken
Loffertweg 8
6616AV Hernen

TWP Commerciële Diensten
Parkweg 92A
4153XM Beesd

SNT Nederland BV
Galvanistraat 9
6716AE Ede

Verhoeven & Partners BV
Janspoort 1
6811GE ArnhemKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Salesupply AG Vestiging Nederland uit Nijmegen, Gelderland. Bel 0247113370. Neem contact op en Salesupply AG Vestiging Nederland uit Nijmegen helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap