Home / Callcenter / Callcenter Arnhem / Skyline Callcenter

Skyline Callcenter Callcenter Arnhem


Skyline Callcenter

Steenstraat 56
6828CM Arnhem

Gemeente: Arnhem, Gelderland

Telefoon:0624... Telefoonnummer tonen147491 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van skyline callcenter uit Arnhem helpen u graag met call center en of telesales vragen.Skyline Callcenter: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Arnhem. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Arnhem. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Skyline Callcenter uit Arnhem kan u verder adviseren bel op 0624147491 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Skyline Callcenter uit Arnhem helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0624147491 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van skyline callcenter uit Arnhem helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste callcenter in Arnhem
Geplaatst op: 24-10-2018 01:47

4 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service! Beste in Arnhem
Geplaatst op: 27-08-2018 20:53

4 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie callcenter
Geplaatst op: 27-05-2018 11:13

4 van 5 sterren
Super geholpen.!!
Geplaatst op: 21-02-2018 15:55

5 van 5 sterren
snelle keurige service
Geplaatst op: 26-12-2017 09:27

4.4 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Coaching
Tante Jans is betrokken, creatief, enthousiast, oplossingsgericht en gedreven. Dit zijn kwaliteiten die ik als coach inzet om met jou aan de slag te gaan. Ik ben een gediplomeerde coach waardoor ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Verhoeven & Partners BV
Janspoort 1
6811GE Arnhem

Direct Telesales
Zijpendaalseweg 2
6814CK Arnhem

Marke-Tel Telemarketing Services BV
Groningensingel 81
6835ED Arnhem

Orange Nederland NV
Groningensingel 51
6835EB Arnhem

Rabobank Arnhem en omstreken
Willemsplein 6
6811KA Arnhem

Özdamar Callcenter
Johan de Wittlaan 285
6828XN Arnhem

Telemarketing
Rijnkade 142
6811HD Arnhem

Direct Teleservice.
Cronjéstraat 2
6814AH Arnhem

Marketel BV
Utrechtsestraat 38
6811LZ Arnhem

De Rijk Telemarketing
Nachtschade 102
6841KP Arnhem

Skyline Callcenter
Steenstraat 56
6828CM Arnhem

Mega Call Center
Hommelstraat 60
6828AL Arnhem

Dimenzi Smart Solutions B.V.
Kemperbergerweg 707A
6816RV Arnhem

Telef. en Secretariaatservice Annemiek Rikken
Loffertweg 8
6616AV Hernen

Salesupply AG Vestiging Nederland
Ubbergseveldweg 69
6522HC Nijmegen

TWP Commerciële Diensten
Parkweg 92A
4153XM Beesd

Callart BV
Kerkenbos 1103/B
6546BC Nijmegen

SNT Nederland BV
Galvanistraat 9
6716AE EdeKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Skyline Callcenter uit Arnhem, Gelderland. Bel 0624147491. Neem contact op en Skyline Callcenter uit Arnhem helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap