Home / Callcenter / Callcenter Amsterdam / Tele Experience BV

Tele Experience BV Callcenter Amsterdam


Tele Experience BV

Willem Fenengastraat 21
1096BL Amsterdam

Gemeente: Amsterdam, Noord Holland

Telefoon:020-... Telefoonnummer tonen5628562 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van tele experience bv uit Amsterdam helpen u graag met telesales en of call center vragen.Tele Experience BV: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Amsterdam. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Amsterdam. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Tele Experience BV uit Amsterdam kan u verder adviseren bel op 020-5628562 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Tele Experience BV uit Amsterdam helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 020-5628562 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van tele experience bv uit Amsterdam helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Net bedrijf. Komen afspraken goed na en nette medewerkers.
Geplaatst op: 26-07-2018 13:25

4 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt tele experience bv
Geplaatst op: 24-06-2018 15:02

3 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 15-04-2018 11:52

4 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 13-12-2017 08:52

4 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

6.12 Outsourcing geeft deze zomer gratis telefonistes weg
6.12 Outsourcing - In de vakantietijd is het lastig om uw telefoonverkeer allemaal te beantwoorden doordat veel van uw medewerkers op vakantie gaan. 6.12 Outsourcing biedt u hiervoor de oplossing. U s...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

CPM Amsterdam BV
Delflandlaan 4
1062EB Amsterdam

NCR Emea Regional Care Center BV
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam

ProSpex Amsterdam BV
Radarweg 545
1043NZ Amsterdam

6.12 Outsourcing
Sophialaan 49
1075BN Amsterdam

Callcenter Jobs
Kanaalstraat 2
1054XJ Amsterdam

Vocalcom
Leidseplein 3
1017PR Amsterdam

Ter Hofstede Coaching Advies
Zeeburgerdijk 287
1095AD Amsterdam

Tele Experience B.V.
Leidseplein 1
1017PR Amsterdam

SureSourcing
Diopter 85
1025MR Amsterdam

NJ-Webmarketing
Laurierstraat 70 2
1016PN Amsterdam

Tricycle Telemarketing
Bos en Lommerplein 313
1055RW Amsterdam

Callcenter Banen in heel NL - Talented People
Panamalaan 5
1019AS Amsterdam

New Market Consultants
Radarweg 525
1043NZ Amsterdam

B.N. Mesman Holding B.V.
Van Diemenstraat 142
1013CN Amsterdam

Reaction Marketing B.V.
Amsteldijk 166
1079LH Amsterdam

Marktselect B.V.
Paasheuvelweg 40
1105BJ Amsterdam

Tele Experience BV
Willem Fenengastraat 21
1096BL Amsterdam

Active Business Telemarketing
Tijnmuiden 0
1046AK AmsterdamKernwoorden

Tele, Experience

Contactgegevens van Callcenter bedrijf Tele Experience BV uit Amsterdam, Noord Holland. Bel 020-5628562. Neem contact op en Tele Experience BV uit Amsterdam helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap