Home / Telemarketing / Telemarketing Amsterdam / NJ-Webmarketing

NJ-Webmarketing Telemarketing Amsterdam


NJ-Webmarketing

Laurierstraat 70 2
1016PN Amsterdam

Gemeente: Amsterdam, Noord Holland

Telefoon:0626... Telefoonnummer tonen308680 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeBranche: TelemarketingBedrijfsomschrijving

Mijn naam is Niek Jacobs uit Amsterdam meer dan 18 jaar telemarketing en web marketing webdesign voor bedrijven en particulieren.

Ik sla een brug tussen ingewikkelde technieken en een succesvolle aanwezigheid op het internet voor alle soorten doelgroepen en budgetten.

Voor het generen van leads bent u bij mij ook aan het juiste adres.
Wij leveren per bedrijfstak een compleet pakket voor bedrijven dat leid tot gerichte offerte aanvragen en tot nieuwe klanten.

Er komt veel meer kijken bij het maken van een website kijken zoals:
• Je wilt een website die presteert, klanten binnentrekt, een “Sales Funnel” voorzien van de juiste SEO zoekmachine trefwoorden zodat uw klanten u weten te vinden.
• Ik lever per opgeleverde site, prikkelende en koop bevorderende [wervende] functies die we inbouwen om uw website bezoekers tot actie te prikkelen.
• Routinematig testen we website snelheid voor onze klanten om ervoor te zorgen dat de scores van onze klanten op het allerhoogste niveau blijven, voldoen aan onze normen en de allerlaatste eisen die aan optimale websites in dit tijdperk voldoet. En nog veel meer!
• BETROUWBARE VEILIGE HOSTING Onze websites worden gehost op Amazon VEILIGE hosting service, zodat u weet dat uw site altijd online beschikbaar zal zijn.
• BUSINESS-DRIVING WIDGETS Wij passen van een verscheidenheid aan widgets toe ontworpen voor meer telefoontjes, aanvragen, afspraken, reserveringen, bezoekers en klanten.
Op onze website kunt u opgeleverd werk zien en vele van onze voorbeeld templates websites.
Heeft u een leuke idee voor een website die u in eigen huisstijl wilt laten nabouwen?
Wilt u een gratis voorstel ontvangen hoe uw volgende generatie website eruit kan gaan zien?
Wereldwijd meer dan 9 miljoen websites!
Ervaar zelf ons super geweldige systeem.
Wij leveren kwaliteit tegen scherpe prijs.
Wilt u de volgende tevreden gebruiker zijn?
Neem dan contact met ons op voor een gratis ontwerp website of voor het ontvangen van informatie over onze lead service.NJ-Webmarketing: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Amsterdam. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Amsterdam. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. NJ-Webmarketing uit Amsterdam kan u verder adviseren bel op 0626308680 of email naar [email protected]

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van NJ-Webmarketing uit Amsterdam helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0626308680 of email [email protected]


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van nj-webmarketing uit Amsterdam helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

6.12 Outsourcing geeft deze zomer gratis telefonistes weg
6.12 Outsourcing - In de vakantietijd is het lastig om uw telefoonverkeer allemaal te beantwoorden doordat veel van uw medewerkers op vakantie gaan. 6.12 Outsourcing biedt u hiervoor de oplossing. U s...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

CPM Amsterdam BV
Delflandlaan 4
1062EB Amsterdam

NCR Emea Regional Care Center BV
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam

ProSpex Amsterdam BV
Radarweg 545
1043NZ Amsterdam

6.12 Outsourcing
Sophialaan 49
1075BN Amsterdam

Callcenter Jobs
Kanaalstraat 2
1054XJ Amsterdam

Vocalcom
Leidseplein 3
1017PR Amsterdam

Ter Hofstede Coaching Advies
Zeeburgerdijk 287
1095AD Amsterdam

Tele Experience B.V.
Leidseplein 1
1017PR Amsterdam

SureSourcing
Diopter 85
1025MR Amsterdam

NJ-Webmarketing
Laurierstraat 70 2
1016PN Amsterdam

Tricycle Telemarketing
Bos en Lommerplein 313
1055RW Amsterdam

Callcenter Banen in heel NL - Talented People
Panamalaan 5
1019AS Amsterdam

New Market Consultants
Radarweg 525
1043NZ Amsterdam

B.N. Mesman Holding B.V.
Van Diemenstraat 142
1013CN Amsterdam

Reaction Marketing B.V.
Amsteldijk 166
1079LH Amsterdam

Marktselect B.V.
Paasheuvelweg 40
1105BJ Amsterdam

Tele Experience BV
Willem Fenengastraat 21
1096BL Amsterdam

Active Business Telemarketing
Tijnmuiden 0
1046AK AmsterdamKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf NJ-Webmarketing uit Amsterdam, Noord Holland. Bel 0626308680 of email [email protected] Neem contact op en NJ-Webmarketing uit Amsterdam helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap