Home / Callcenter / Callcenter Leeuwarden / Cannon Call

Cannon Call Callcenter Leeuwarden


Cannon Call

Icarusweg 4 /A
8938AX Leeuwarden

Gemeente: Leeuwarden, Friesland

Telefoon:058-... Telefoonnummer tonen2803788 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van cannon call uit Leeuwarden helpen u graag met call center en of telesales vragen.



Cannon Call: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Leeuwarden. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Leeuwarden. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Cannon Call uit Leeuwarden kan u verder adviseren bel op 058-2803788 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Cannon Call uit Leeuwarden helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 058-2803788 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van cannon call uit Leeuwarden helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen. Bedankt!
Geplaatst op: 24-12-2018 02:07

5 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste callcenter in Leeuwarden
Geplaatst op: 20-10-2018 10:35

5 van 5 sterren
Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed! Beste in Leeuwarden
Geplaatst op: 01-05-2018 15:11

5 van 5 sterren
Super fijn bedrijf nemen echt de tijd voor je, en geven super goede tips en adviezen.
Geplaatst op: 14-04-2018 11:34

5 van 5 sterren
Super geholpen.!!
Geplaatst op: 22-03-2018 14:58

4.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Hongaarse-winkel
We zijn een Hongaarse maaltijden afhaalpunt en winkel in de centrum van Leeuwarden. Bij ons treft u het hongaarse eten aan zoals dat bereiden en gegeten worst in Hongarije. Via traditionele re...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Viore BV
Willemskade 3
8911AW Leeuwarden

Cannon Call
Icarusweg 0
8938AX Leeuwarden

De Graaf Acquisitie
De Rijd 38
8939AD Leeuwarden

TalkAbout B.V.
Turfmarkt 0
8911KS Leeuwarden

Cannon Call
Icarusweg 4/A
8938AX Leeuwarden

Bartmann Telemarketing
Tweebaksmarkt 30
8911KX Leeuwarden

Callcenter Amsterdam BV
Stationsweg 1
8911AG Leeuwarden

Nordcall
Populierstraat 4
8924HP Leeuwarden

Breuker TeleMarketing & Meer
Ald Dyk 18
8629PB Scharnegoutum

NCE Telesell BV
De Wymerts 7
8701WT Bolsward

Beldienst bedrijf kroontje ( hulp bij familie ruzie)
Schoterlandseweg 119
8411XZ Jubbega

Venema Taxi Telefooncentrale Friesland
Buorren 14
9012DH Raerd

Ryan Telecommunications
Zwemmer 66
9204GG Drachten

Daxiss Teleservices BV
Geelgorsstraat 25
9201TT Drachten

Ratio
Reidklyster 36
9254JX Hurdegaryp

Voice To Voice Telemarketing
Tramweg 8
8531HK Lemmer

Acquisitiebureau Noord Nederland
Stationsstraat 4
8441AX Heerenveen

Dobber Acquisitie
Zeskanter 29
8608ZN Sneek



Kernwoorden

Cannon, Call

Contactgegevens van Callcenter bedrijf Cannon Call uit Leeuwarden, Friesland. Bel 058-2803788. Neem contact op en Cannon Call uit Leeuwarden helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap