Home / Callcenter / Callcenter Leeuwarden / Nordcall

Nordcall Callcenter Leeuwarden


Nordcall

Populierstraat 4
8924HP Leeuwarden

Gemeente: Leeuwarden, Friesland

Telefoon:0642... Telefoonnummer tonen577573 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van nordcall uit Leeuwarden helpen u graag met telesales en of call center vragen.Nordcall: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Leeuwarden. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Leeuwarden. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Nordcall uit Leeuwarden kan u verder adviseren bel op 0642577573 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Nordcall uit Leeuwarden helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0642577573 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van nordcall uit Leeuwarden helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Dit bedrijf heeft ons uitstekend en adequaat geholpen. Vriendelijk en goede uitleg. Echt vakmanschap. Beste in Leeuwarden
Geplaatst op: 19-11-2018 01:43

3 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen door nordcall. Bedankt!
Geplaatst op: 01-07-2018 14:43

3 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden.
Geplaatst op: 19-06-2018 05:45

5 van 5 sterren
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle uitvoering, ben dus tevreden over de gedane werkzaamheden.
Geplaatst op: 01-05-2018 21:27

4 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 01-03-2018 01:10

3.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Hongaarse-winkel
We zijn een Hongaarse maaltijden afhaalpunt en winkel in de centrum van Leeuwarden. Bij ons treft u het hongaarse eten aan zoals dat bereiden en gegeten worst in Hongarije. Via traditionele re...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Cannon Call
Icarusweg 0
8938AX Leeuwarden

De Graaf Acquisitie
De Rijd 38
8939AD Leeuwarden

Cannon Call
Icarusweg 4/A
8938AX Leeuwarden

Viore BV
Willemskade 3
8911AW Leeuwarden

Bartmann Telemarketing
Tweebaksmarkt 30
8911KX Leeuwarden

Callcenter Amsterdam BV
Stationsweg 1
8911AG Leeuwarden

Nordcall
Populierstraat 4
8924HP Leeuwarden

Syncero Nederland
Pieter Stuyvesantweg 242
8933GN Leeuwarden

TalkAbout B.V.
Turfmarkt 0
8911KS Leeuwarden

NCE Telesell BV
De Wymerts 7
8701WT Bolsward

Daxiss Teleservices BV
Geelgorsstraat 25
9201TT Drachten

Ryan Telecommunications
Zwemmer 66
9204GG Drachten

Beldienst bedrijf kroontje ( hulp bij familie ruzie)
Schoterlandseweg 119
8411XZ Jubbega

China Garden
Voorstraat 39
9285NN Buitenpost

The Travel Company - eig. M.J.M. Graafsma
Aldewei 10
8711BT Workum

Chatteam
De Opslach 2
9041GA Berltsum

Voice To Voice Telemarketing
Tramweg 8
8531HK Lemmer

Venema Taxi Telefooncentrale Friesland
Buorren 14
9012DH RaerdKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Nordcall uit Leeuwarden, Friesland. Bel 0642577573. Neem contact op en Nordcall uit Leeuwarden helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap