Home / Tekst vertalen / Tekst vertalen Utrecht / Komma-Comma Textediting & Translations

Komma-Comma Textediting & Translations Tekst vertalen Utrecht


Komma-Comma Textediting & Translations

Vleutenseweg 478
3532HZ Utrecht

Gemeente: Utrecht, Utrecht

Telefoon:030-... Telefoonnummer tonen2930590 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Tekst vertalen

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Utrecht helpt Komma-Comma Textediting & Translations u graag met vragen over: vertalers, vertaalwerk, tolken, vertaler tolk, vertaler tolk, tolk en/of vertaalbureaus.



Gerelateerde blogs

Exporteer succesvol naar China met deze 5 geheimen! Exporteer succesvol naar China met deze 5 geheimen!
Steeds meer landen doen zaken met China. Alleen al vanuit Nederland werd er in 2017 jaar voor 7,35 miljard euro geëxporteerd. Als je als bedrijf geen zaken doet met China loop je behoorlijk wat o...
Internationaal ondernemen? Tips Internationaal ondernemen? Tips
Fantastisch! Na jaren noeste arbeid, iedere dubbeltje omdraaien en tegenslagen kan je eindelijk uitbreiden. De grenzen over, naar landen waar jouw product of dienst alle kans van slagen heeft. Gefelic...

Tekst vertalen door Komma-Comma Textediting & Translations

Soms kan het nodig zijn een tekst te vertalen in een andere taal. Natuurlijk kan je er zelf aan beginnen, maar bedenk je van te voren wel goed voor welke doelgroep de test bedoeld is of met welk doel de tekst moet worden vertaald. Gaat het bijvoorbeeld om iets voor je werk of een officiële tekst, is het belangrijk  dat het foutloos in de andere taal wordt vertaald. Twijfel je aan je eigen kunnen, dan kan je beter de hulp van een professional inschakelen. In Utrecht zijn vertaalbureaus actief. Op deze website vind je een overzicht van professionele vertaalbureaus in Utrecht. Om te zien welke instellingen bij jou in de buurt gevestigd zijn, kan je een selectie maken op basis van de bv: Utrecht, Utrecht of Utrecht. 

Slechte vertaling kan kwaad

Laat je een Tekst vertalen door een niet-professional, dan loop je het risico dat je een slechte vertaling als eindresultaat krijgt. Het valt immers niet mee om de juiste zinsopbouw en woordvolgorde in de andere taal kloppend te maken. Bovendien is het moeilijk om bepaalde vaktermen juist te vertalen. Een vertaling die niet helemaal klopt, zorgt ervoor dat een tekst er onprofessioneel en onverzorgd uitziet. Daarmee maak je natuurlijk geen goede indruk op de doelgroep en zal de tekst minder serieus worden genomen. Bij Komma-Comma Textediting & Translations kunt u professionele teksten laten vertalen u kunt ze bereiken op: 030-2930590 of per email: . Bovendien kan een slechte vertaling ervoor zorgen dat de inhoud net anders gebracht wordt, wat grote gevolgen kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een contract of een andere juridische overeenkomt die onjuist vertaald is. Een ander gebied waarbij er uiterst zorgvuldig vertaald moet worden is wanneer het gaat om medische informatie. De gezondheid van anderen kan daarvan afhangen. 

Vertaalbureau

Laat je tekst vertalen door een professioneel vertaalbureau. Zoals Komma-Comma Textediting & Translations Dan ben je verzekerd van een correct vertaalde tekst. Wij beschikken over de juiste certificering en werkt uitsluitend met hoogopgeleide ervaren vertalers. Het gaat daarbij vaak om native speakers die uiteraard voldoen aan de kwaliteitseisen van het vertaalbureau. Komma-Comma Textediting & Translations kan elke soort tekst vertalen. In de praktijk blijkt echter dat het vaak om zakelijke teksten gaat. Belangrijke documenten, een boek, een website, een webshop, een app of software programma, het kan allemaal. De toon van de vertaalde tekst wordt vanzelfsprekend aangepast aan de markt of de doelgroep waarvoor de tekst wordt vertaald. Bij een professioneel vertaalbureau zoals Komma-Comma Textediting & Translations kan je vrijblijvend een offerte opvragen. Desgewenst kan je een proefvertaling aanvragen zodat je de kwaliteit van de vertaling kan beoordelen. 

Wij van Komma-Comma Textediting & Translations uit Utrecht helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 030-2930590 of email .


In Utrecht helpt Komma-Comma Textediting & Translations u graag met vragen over: vertalers, vertaalwerk, tolken, vertaler tolk, vertaler tolk, tolk en/of vertaalbureaus.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 16-12-2018 19:13

3 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 03-07-2018 22:41

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Wasmachine reparatie Utrecht
Het overkomt iedereen wel eens een keer, je zit thuis en bedenkt je ineens dat je wilt beginnen met je huishoudelijke werkzaamheden en probeert de wasmachine te starten. Ineens kom je erachter dat dez...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Uitgeverij Vertaalbureau Presse-Papier
Flieruilensteeg 7
3514BL Utrecht

ENL Legal Translations
Fruinplantsoen 88
3571PV Utrecht

Vertaalkantoor drs. H. Kerkhoven
Maliebaan 141
3581CL Utrecht

Vernooy Vertalingen
Abstederdijk 317/A
3582BL Utrecht

P.A. Vlugt
Aziëlaan 430
3526SN Utrecht

Boersema G.D.
Vleutenseweg 216
3532HP Utrecht

Overtaal BV
Niasstraat 6/B
3531WP Utrecht

J.H.C. Boekhorst
Merelstraat 4
3514CN Utrecht

Vertaalbureau Van Hoorn BV
Cornelis Houtmanstraat 19
3572LT Utrecht

Taalstudie Van Engelen
F.C. Dondersstraat 41
3572JC Utrecht

Dagnall Talen
Lucasbolwerk 16
3512EH Utrecht

Strijbos Tekst en Illustratie
Hooft Graaflandstraat 75
3525VN Utrecht

Komma-Comma Textediting & Translations
Vleutenseweg 478
3532HZ Utrecht

Allround Language
Balearen 4
3524EM Utrecht

S.G. Hol
Impalastraat 77
3523PL Utrecht

10 Vertaal
Bilderdijkstraat 65
3532VD Utrecht

Blokland / G
Detmoldstraat 10
3523GD Utrecht

BM Vertaalservice
Eligenstraat 53
3512PT Utrecht



Kernwoorden

Komma-Comma, Textediting, Transl

Contactgegevens van Tekst vertalen bedrijf Komma-Comma Textediting & Translations uit Utrecht, Utrecht. Bel 030-2930590. Neem contact op en Komma-Comma Textediting & Translations uit Utrecht helpt u met met uw vragen omtrent Tekst vertalen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap