Home / Beroepsopleidingen / Beroepsopleidingen Bergeijk / Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

Verrijt Fire & Safety Trainingscenter Beroepsopleidingen Bergeijk


Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

Stökskesweg 27
5571TJ Bergeijk

Gemeente: Bergeijk, Noord Brabant

Telefoon:0497... Telefoonnummer tonen-572956 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0497... Faxnummer tonen-575929


Branche: Beroepsopleidingen



Bedrijfsomschrijving

Trainingscenter voor EHBO, BHV, AED ontruimingsoefeningen enzovoorts

Verrijt Fire & Safety trainingscenterVoor al uw opleidingen en trainingen!Verrijt voorziet in verschillende opleidingen in zowel Nederland als Belgie. In bergeijk kunt u o.a. terecht voor al uw EHBO, VCA en BHV opleidingen en herhalingen en de vestiging in Lommel, Belgie leent zich uitstekend voor het trainen van realistische praktijkoefeningen.

Kijk ook eens op onze website www.verrijt.be en/of www.verrijt.nl BHVOpleidingen en herhalingen bedrijfshulpverleningAls werkgever bent u verplicht een of meerdere werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener. Deze dragen bij aan een veilige werkplaats en mocht er toch iets gebeuren zijn deze BHVers erop getraind om juist te handelen en erger te voorkomen.

De cursus bestaat uit een EHBO gedeelte, waarbij u onder andere leert reanimeren, een brand gedeelte, waarbij u een echte brand gaat blussen en een ontruimingsgedeelte. Tijdens de ontruiming maakt u gebruik van professionele communicatiemiddelen in een realistische praktijkruimte.
Verrijt Fire and Safety Trainingscenter te Bergeijk hanteert de richtlijnen van het NIBHV, het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening. Elke module wordt afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een landelijk erkend NIBHV diploma.

De cursus kan in 2 dagen of 5 avonden gevolgd worden.
Voor vragen neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Kijk ook eens op onze website www.verrijt.nl.




Opleidingen en herhalingen VCAVCA basis en VCA VOLWerkgevers zijn verplicht hun werknemers doeltreffend in te lichten over de werkzaamheden en de daaraan verbonden risico’s. Om zowel ongevallen als ziekte bij werknemers te voorkomen verzorgt Verrijt VCA cursussen dat kennis verschaft op het gebied van veiligheid.

De basisopleiding is bestemd voor werknemers die arbeid verrichten bij derden, bouwbedrijven, constructiebedrijven, loonbedrijven etc. In de opleiding komen zaken aan bod als gevaarlijke stoffen, gereedschap, werken op hoogte en werkvergunningen.

Personen binnen een bedrijf met een leidinggevende functie aan uitvoerend personeel dienen de opleiding VCA-VOL te volgen. De onderwerpen uit de basismodule worden hierbij verdiept en uitgebreid.

De cursus duurt 2 dagen of 4 avonden (excl. examen). Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een NIBHV certificaat welke tien jaar geldig is.
Voor vragen neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Kijk ook eens op onze website www.verrijt.nl.



AEDOpleidingen, herhalingen en apparatuurEen Automatische Externe Defibrillator is een draagbaar toestel waarmee men een elektrische schok aan het hart kan toedienen indien er sprake is van een levensbedreigende hartritmestoornis. Onderzoek heeft aangetoond dat de kans op overleven na een hartaanval het grootste is bij een goed functionerende ‘keten van leven’.

Deze keten bestaat uit: snelle alarmering, tijdige reanimatie, vroege defibrillatie en snelle, professionele hulp. Met een eenvoudig apparaat zoals de AED kan elke opgeleide bediener eerder een leven redden.

Tijdens de cursus van Verrijt Fire and Safety Trainingscenter doet u zowel theoretische als praktische kennis op over het gebruik en toepassing van het AED apparaat. De cursus duurt een dagdeel en naderhand ontvangt u een bewijs van deelname.

Voor vragen neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Kijk ook eens op onze website www.verrijt.nl





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Kwaliteitsnorm kan einde maken aan wildgroei opleidingen bew Kwaliteitsnorm kan einde maken aan wildgroei opleidingen bewindvoering
Veel mensen zijn de dupe van slechte bewindvoering, zo kwam afgelopen week naar voren in het programma Nieuwsuur Tijd om een kwaliteitsnorm voor de opleidingen voor bewindvoerders in te stel...
Missie en visie Missie en visie
  Missie en visie Mysafehouse  Opleidingscentrum voor effectieve zelfbescherming Mysafehouse leert je op realistische en effectieve wijze jezelf, anderen en goederen te beschermen tegen to...

Ook voor u gevonden

BHV basiscursus (bedrijfshulpverlening)
Op 28 en 29 september organiseert MaxPrevent weer een basiscursus BHV in Raamsdonksveer. Heeft u interesse dan kunt u zich inschrijven via onze website www.maxprevent.nl onder het kopje cursusaanbod...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Verrijt Fire & Safety Trainingscenter
Stökskesweg 27
5571TJ Bergeijk

JB Nails
Marktveld 65
5261EA Vught

En Vuuren, F van Wal / M
Schansstraat 12
4844AR Terheijden

EBC Taleninstituut BV
Keldermanslaan 3
4611AL Bergen Op Zoom

Instituut Gooijaers
De Watersnip 18
5271LH Sint Michielsgestel

SBK Arbotrainingen BV
Gasthuisstraat 102
5708HP Helmond

SBK Advies & Training
Gasthuisstraat 102
5708HP Helmond

Wilmark BV
Loondermolen 47
5612MH Eindhoven

Rotate BV
Welschapsedijk 20/A
5652XM Eindhoven

Neuland BV
Altenaweg 20/B
5145PC Waalwijk

Fartras BV
Gezellehof 96
5343HC Oss

Opleiding, Bemiddeling en Advisering (O.B.A.)
Velletriweg 24
4731DN Oudenbosch

JVLKS Communicatie Trainingen BV
Meester van Boemellaan 41
5237KA Den Bosch

Asterd Automatisering
Nieuw Putoor 6
4823GH Breda

Training- en Marketing Adviesburo L.L.D.
Duizendblad 4
4761WD Zevenbergen

Buro Van den Boom
Schoorswinkel 39
5421DN Gemert

Go On Advies
Broekstraat 24
5731RB Mierlo

Totalcare4U
Ockenburghpark 34
5709ML Helmond



Kernwoorden

Ontruimingsoefening, Preventiemedewerker, Ontruimingsplan, Vca Vol, Vca Basis, Opleiding Vca, Vca, Bedrijfshulpverlening, Aed Apparatuur, Opleiding Aed, Aed, Herhaling Ehbo, Opleiding Ehbo, Herhaling Aed, Ehbo, Herhaling Bhv, Opleiding Bhv, Trainingscenter, Bhv, Ploegleider, Verrijt Veiligheid Lommel Bergeijk Brandweer Oplei

Contactgegevens van Beroepsopleidingen bedrijf Verrijt Fire & Safety Trainingscenter uit Bergeijk, Noord Brabant. Bel 0497-572956. Neem contact op en Verrijt Fire & Safety Trainingscenter uit Bergeijk helpt u met met uw vragen omtrent Beroepsopleidingen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap