Home / Restaurant / Restaurant t Harde / Amuse

Amuse Restaurant t Harde


Amuse

Eperweg 47 B
8084HB t Harde

Gemeente: Elburg, Gelderland

Telefoon:0525... Telefoonnummer tonen-654168 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee




Branche: Restaurant



Bedrijfsomschrijving

In ons restaurant kunt u genieten van de ongedwongen sfeer én een heerlijk diner van o.a. lokale producten.

Sinterklaasmenuop 4, 5 en 6 decemberEen heerlijk avondje kunt u ervan maken, zonder druk te zijn met surprises en gedichten. Juist nog even van elkaar genieten en Sinterklaas in ere houden. Wij maken een speciaal menu met ingredienten als speculaasijs, bisschopswijnsaus, appeltjes van oranje. Bovendien staat het menu volledig in dichtvorm.
Als we geluk hebben komt Sinterklaas of Zwarte Piet zelf nog even langs!

Voor groepen vanaf 25 personen kunnen we dit menu ook op maandag of dinsdag ervoor serveren. Restaurant AmuseLekker uit eten bij Pim & VeraHartelijk welkom op de pagina van ons restaurant op de Veluwe.
In een ongedwongen sfeer, met ruime zitplaatsen en comfortabel meubilair, willen wij u graag een plezierige avond bezorgen. Om dat te bereiken wordt u gastvrij onthaald en gaan wij aan de slag met het bereiden van een smakelijk diner. We maken daarbij veel gebruik van lokale producten en verse kruiden uit onze culinaire tuin. Als het van u mag, maken we een amusemenu met diverse kleine gerechtjes zoals huisgerookte Veluwse maiseend, maar ook vis en vlees. Ook de seizoensproducten worden benut. Wild in het najaar en asperges zodra ze verkrijbaar zijn.

Naast dineren kunt u ook een vergaderdiner of catering afspreken. Bij mooi weer is het terras aan de tuinkant ingericht en voor een dagje uit kunt u het vestingstadje Elburg bezoeken.

Dus, kom en geniet van lekker eten en huiselijke gastvrijheid.

Tot ziens in Amuse,
Pim en Vera Kleinrensink MogelijkhedenCatering, lunch, vergaderdiner, demonstratiekokenIn Amuse zijn veel dingen mogelijk. Wij beschikken bijvoorbeeld over een aparte huiskamer waar een ongedwongen vergaderdiner geserveerd kan worden. Hier kan de muziek uit en het licht wat feller.

Maar ook catering behoort tot de mogelijkheden. Omdat dit allemaal maatwerk is, maken wij graag even tijd voor u vrij om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Demonstratiekoken kan ook. We stonden bijvoorbeeld al bij de opening van Lekker Lokaal, op de winterfair van een caravancentrum en op de gezondste fair van de A.Vogeltuinen. Maar we verzorgen ook een volledig diner op lokatie. Bijvoorbeeld bij Proef de Veluwe en tijdens de Magic Cabaret Dinnershow.

Voor een lunch vanaf 12 personen gaan wij speciaal open. Wel even vooraf reserveren graag, dan zorgen wij dat de tafel gezellig klaar staat.

Kortom, heeft u een vraag, stel hem gerust. Wij denken graag met u mee.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Laatse gebeurtenissen

26-02-2011 00:00 - Amusemenu

Producten

Amusemenu

Gerelateerde blogs

Culinaire verwennerij: 5 winstgevende borrelplanken voor res Culinaire verwennerij: 5 winstgevende borrelplanken voor restaurants
Als gepassioneerde restauranteigenaar begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is om je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Een van de meest geliefde en trendy opties op menu&#...
Bourgondisch grillen Bourgondisch grillen
Vlees is wel het laatste voedingsmiddel dat je zou verwachten in een rubriek over gezond eten want vlees is wel erg in het verdomhoekje terechtgekomen. Vleesvervangers zijn beter voor het milieu, maar...

Ook voor u gevonden

Foursquare Newbie: Gratis gebak bij de koffie!
Iedere gast die voor het eerst incheckt met foursquare bij Daily-in ontvangt gratis APPELGEBAK of een BRUSSELSE WAFEL bij de koffie! Voorwaarden: Inchecken op foursquare bij Daily-in en op je ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Amuse
Eperweg 47B
8084HB t Harde

D'Oude Weeghbrug, restaurant
Dorpsstraat 126
6659CH Wamel

Fox Horeca
Winterswijkseweg 13
7134NB Vragender

De Houtsnip
Oude Telgterweg 150
3851EE Ermelo

Van de Mheen Horecabedrijven BV
Fokko Kortlanglaan 4
3853KG Ermelo

Argentina VOF
Stationslaan 21/A
8071CJ Nunspeet

Ali Baba
Herenstraat 43
6701DH Wageningen

Sultan's Palace VOF
Beekpark 26
7311BZ Apeldoorn

Croissanterie Le Monde
Dorpsstraat 32/A
6561CB Groesbeek

Restaurant Yugoslavija
Grutstraat 32
7001BX Doetinchem

Ristorante Pizzeria Roma
Rijksweg-Noord 13
6661KA Elst

T Nut
Herenstraat 2
4116BK Buren

Bunge / A C
Buitenhuizenpoort 7
4116CA Buren

Restaurant het Nonnetje
Vischmarkt 38
3841BG Harderwijk

Overvelde / P
Enkweg 14
7384CP Wilp

Karman Wilp Holding B.V.
Molenallee 33
7384AN Wilp

Van Beek / H W M
Dijkweideweg 19
7384BS Wilp

Chinees Indisch Restaurant Phoenix V.O.F.
Westerdorpsstraat 15
3871AT Hoevelaken



Kernwoorden



Contactgegevens van Restaurant bedrijf Amuse uit t Harde, Gelderland. Bel 0525-654168 of email [email protected]. Neem contact op en Amuse uit t Harde helpt u met met uw vragen omtrent Restaurant

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap