Home / Callcenter / Callcenter Doetinchem / Precall bv

Precall bv Callcenter Doetinchem


Precall bv

Logistiekweg 13
7007CJ Doetinchem

Gemeente: Doetinchem, Gelderland

Telefoon:0314... Telefoonnummer tonen626340 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van precall bv uit Doetinchem helpen u graag met telesales en of call center vragen.Precall bv: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Doetinchem. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Doetinchem. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Precall bv uit Doetinchem kan u verder adviseren bel op 0314626340 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Precall bv uit Doetinchem helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0314626340 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van precall bv uit Doetinchem helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen. Bedankt!
Geplaatst op: 04-12-2018 06:04

5 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 20-03-2018 18:00

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

WordPress Basis website voor slechts 99 Euro
Als je een idee hebt dan wil je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk online zetten. Met het WordPress basis pakket krijg je een professionele website waar je direct mee aan de slag kunt. Een WordPr...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Precall bv
Logistiekweg 13
7007CJ Doetinchem

Upmedia B.V.
Edisonstraat 90
7006RE Doetinchem

Adca Direct Marketing BV
Frielinkstraat 1 -8
7001CW Doetinchem

Doral Media
Edisonstraat 109A
7006RB Doetinchem

Siem Service B.V.
Havenstraat 39
7005AG Doetinchem

TMS Tele Marketing Services
Vedel 10
6904PJ Zevenaar

JPW Telemarketing
Muldershof 70
6901GZ Zevenaar

Maatschap H.W. Ankersmit en J. Ankersmit Hemink
Keizersdijk 1
7054CA Westendorp

DB Online Telemarketing
Oude Apeldoornseweg 34
7333NS Apeldoorn

MHD Solutions
Laan van de Mensenrechten 136
7331VS Apeldoorn

Falto Sales B.V.
Mariastraat 40
7311HH Apeldoorn

Dipotel
Einsteinlaan 32
7316GC Apeldoorn

All Telemarketing
Burgemeester Bootlaan 2
6711JL Ede

SNT Nederland BV
Galvanistraat 9
6716AE Ede

RvH Nijmegen B.V.
Dobbelmannweg 2
6531KW Nijmegen

Callart BV
Kerkenbos 1103/B
6546BC Nijmegen

Callart B.V.
Kerkenbos 1103
6546BC Nijmegen

Salesupply AG Vestiging Nederland
Ubbergseveldweg 69
6522HC NijmegenKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Precall bv uit Doetinchem, Gelderland. Bel 0314626340. Neem contact op en Precall bv uit Doetinchem helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap