Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf De Knipe / Hoekstra Heerenveen

Hoekstra Heerenveen Schoonmaakbedrijf De Knipe


Hoekstra Heerenveen

Houtbaas 4
8456HX De Knipe

Gemeente: Heerenveen, Friesland

Telefoon:0513... Telefoonnummer tonen688815 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice en/of schoonmaakbranche. In De Knipe helpt Hoekstra Heerenveen u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Hoekstra Heerenveen

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In De Knipe zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Hoekstra Heerenveen. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw De Knipe of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In De Knipe vind u Hoekstra Heerenveen bel hun op 0513688815 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Hoekstra Heerenveen uit De Knipe helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0513688815 of email


Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice en/of schoonmaakbranche. In De Knipe helpt Hoekstra Heerenveen u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
snelle keurige service
Geplaatst op: 24-10-2018 08:38

4 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden. Beste schoonmaakbedrijf in De Knipe
Geplaatst op: 24-09-2018 14:15

5 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 24-08-2018 06:28

3 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 11-05-2018 18:09

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Zijlstra Reiniging Service
- stalreiniging - rioolontstopping - reiniging bedrijfspand & bedrijfsterrein - terrasreiniging 06 44 47 47 18 [email protected] www.zijlstrareinigingservice.nl ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Hoekstra Heerenveen
Houtbaas 4
8456HX De Knipe

Eresde BV
Edisonstraat 21
8861NA Harlingen

Gevelnet
Achlumerdijk 24
8862AJ Harlingen

VSP Schoonmaak B.V.
Pim Mulierlaan 29
8443DA Heerenveen

Schoonmaakbedrijf Van Dijk en de Boer
Rietdekkersstraat 2
8601VH Sneek

Schoonmaakbedrijf C. Smit
Looxmastraat 21
8603XR Sneek

Welsec Schilders- en Classificeerbedrijf BV
Lange Lijnbaan 9
8861NW Harlingen

Renny's Schoonmaakbedrijf
Oude Trekweg 53
8861KR Harlingen

Custom Polished (polijsterij in Friesland/ Harlingen)
Vijver 1
8861BS Harlingen

Chem-Dry de Friese meren
Oldemaad 11
8431TN Oosterwolde

Mr greenclean
Schuilenburg 42
8926KR Leeuwarden

J. Faber
Malta 23
8601GW Sneek

R.o. Kedde
Scherwolderhemstraat 2
8608CG Sneek

Schoonmaakbedrijf Mulder
Bernhardstraat 3
8651AM Ijlst

Schierglas Schoonmaakbedrijf
Reddingsweg 18
9166PD Schiermonnikoog

Schoonmaakbedrijf Kiestra
Siebe Schootstrastraat 29
8923GC Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
Wijbrand de Geeststraat 2
8921AL Leeuwarden

Sinneheim
Sinnehiem 1
8433JP HaulerwijkKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Hoekstra Heerenveen uit De Knipe, Friesland. Bel 0513688815. Neem contact op en Hoekstra Heerenveen uit De Knipe helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap