Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Oldeouwer / Jantina Hoeve B.V.

Jantina Hoeve B.V. Schoonmaakbedrijf Oldeouwer


Jantina Hoeve B.V.

Jetze Veldstraweg 104
8515CP Oldeouwer

Gemeente: De Friese Meren, Friesland

Telefoon:0513... Telefoonnummer tonen552217 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk en/of schoonmaakservice. In Oldeouwer helpt Jantina Hoeve B.V. u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Jantina Hoeve B.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Oldeouwer zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Jantina Hoeve B.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Oldeouwer of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Oldeouwer vind u Jantina Hoeve B.V. bel hun op 0513552217 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Jantina Hoeve B.V. uit Oldeouwer helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0513552217 of email


Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk en/of schoonmaakservice. In Oldeouwer helpt Jantina Hoeve B.V. u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste schoonmaakbedrijf in Oldeouwer
Geplaatst op: 11-02-2019 15:38

5 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden. Beste schoonmaakbedrijf in Oldeouwer
Geplaatst op: 03-12-2018 15:59

4 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden.
Geplaatst op: 22-06-2018 12:14

4 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 27-03-2018 08:50

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Zijlstra Reiniging Service
- stalreiniging - rioolontstopping - reiniging bedrijfspand & bedrijfsterrein - terrasreiniging 06 44 47 47 18 Info@zijlstrareinigingservice.nl www.zijlstrareinigingservice.nl ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Hieronder meer bedrijven uit de regio?KernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Jantina Hoeve B.V. uit Oldeouwer, Friesland. Bel 0513552217. Neem contact op en Jantina Hoeve B.V. uit Oldeouwer helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap