Home / Callcenter / Callcenter Lichtenvoorde / Call PRI B.V.

Call PRI B.V. Callcenter Lichtenvoorde


Call PRI B.V.

Mercatorstraat
7131PX Lichtenvoorde

Gemeente: Oost Gelre, Gelderland

Telefoon:0544... Telefoonnummer tonen372580 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van call pri b.v. uit Lichtenvoorde helpen u graag met call center en of telesales vragen.Call PRI B.V.: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Lichtenvoorde. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Lichtenvoorde. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Call PRI B.V. uit Lichtenvoorde kan u verder adviseren bel op 0544372580 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Call PRI B.V. uit Lichtenvoorde helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0544372580 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van call pri b.v. uit Lichtenvoorde helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij call pri b.v.
Geplaatst op: 08-02-2019 09:48

3 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste callcenter in Lichtenvoorde
Geplaatst op: 29-06-2018 22:57

5 van 5 sterren
De beste callcenter in de regio Lichtenvoorde. We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Geplaatst op: 09-02-2018 19:27

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Innovatie workshops
Wij bieden verschillende workshops aan die je helpen om je bedrijf te versnellen. Al onze workshops zijn altijd volledig op maat en afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Ga naar onze website: ww...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Call PRI B.V.
Mercatorstraat 0
7131PX Lichtenvoorde

Telef. en Secretariaatservice Annemiek Rikken
Loffertweg 8
6616AV Hernen

Salesupply AG Vestiging Nederland
Ubbergseveldweg 69
6522HC Nijmegen

TWP Commerciële Diensten
Parkweg 92A
4153XM Beesd

Callart BV
Kerkenbos 1103/B
6546BC Nijmegen

SNT Nederland BV
Galvanistraat 9
6716AE Ede

Verhoeven & Partners BV
Janspoort 1
6811GE Arnhem

Direct Telesales
Zijpendaalseweg 2
6814CK Arnhem

Doral Media
Edisonstraat 109A
7006RB Doetinchem

RD Telemarketing
Van der Goesstraat 0
6921MK Duiven

Marke-Tel Telemarketing Services BV
Groningensingel 81
6835ED Arnhem

Intermart BV
Oranjesingel 66
6511NZ Nijmegen

Adca Direct Marketing BV
Frielinkstraat 1 -8
7001CW Doetinchem

DSB Call Center Nijmegen BV
Takenhofplein 6
6538SZ Nijmegen

European Marketing Services (EMS)
Postbus 6542
6503GA Nijmegen

Orange Nederland NV
Groningensingel 51
6835EB Arnhem

Kaytechniek
Goeman Borgesiuslaan 311
3843XJ Harderwijk

Rabobank Arnhem en omstreken
Willemsplein 6
6811KA ArnhemKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Call PRI B.V. uit Lichtenvoorde, Gelderland. Bel 0544372580. Neem contact op en Call PRI B.V. uit Lichtenvoorde helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap