Home / Callcenter / Callcenter Ede / All Telemarketing

All Telemarketing Callcenter Ede


All Telemarketing

Burgemeester Bootlaan 2
6711JL Ede

Gemeente: Ede, Gelderland

Telefoon:0302... Telefoonnummer tonen729160 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van all telemarketing uit Ede helpen u graag met call center en of telesales vragen.All Telemarketing: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Ede. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Ede. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. All Telemarketing uit Ede kan u verder adviseren bel op 0302729160 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van All Telemarketing uit Ede helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0302729160 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van all telemarketing uit Ede helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 03-03-2019 00:33

3 van 5 sterren
snelle keurige service
Geplaatst op: 14-07-2018 15:07

3 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 16-06-2018 09:43

3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Super snelle verzending met Sandd2Me
Super snelle verzending met Sandd2Me is wat je kunt verwachten bij Marlena Deco! Marlena Deco levert allerlei leuke en kleine woonaccessoires en decoratie artikelen. Als je deze online besteld wil...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

SNT Nederland BV
Galvanistraat 9
6716AE Ede

All Telemarketing
Burgemeester Bootlaan 2
6711JL Ede

Schalk Teleservices
Anna van Burenlaan 90
6713NL Ede

Telef. en Secretariaatservice Annemiek Rikken
Loffertweg 8
6616AV Hernen

Salesupply AG Vestiging Nederland
Ubbergseveldweg 69
6522HC Nijmegen

TWP Commerciële Diensten
Parkweg 92A
4153XM Beesd

Callart BV
Kerkenbos 1103/B
6546BC Nijmegen

Verhoeven & Partners BV
Janspoort 1
6811GE Arnhem

Direct Telesales
Zijpendaalseweg 2
6814CK Arnhem

Doral Media
Edisonstraat 109A
7006RB Doetinchem

RD Telemarketing
Van der Goesstraat 0
6921MK Duiven

Marke-Tel Telemarketing Services BV
Groningensingel 81
6835ED Arnhem

Intermart BV
Oranjesingel 66
6511NZ Nijmegen

Adca Direct Marketing BV
Frielinkstraat 1 -8
7001CW Doetinchem

DSB Call Center Nijmegen BV
Takenhofplein 6
6538SZ Nijmegen

European Marketing Services (EMS)
Postbus 6542
6503GA Nijmegen

Orange Nederland NV
Groningensingel 51
6835EB Arnhem

Kaytechniek
Goeman Borgesiuslaan 311
3843XJ HarderwijkKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf All Telemarketing uit Ede, Gelderland. Bel 0302729160. Neem contact op en All Telemarketing uit Ede helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap