Home / Restaurant / Restaurant Huizen / Cornelisz

Cornelisz Restaurant Huizen


Cornelisz

Vaarboom 1
1271GM Huizen

Gemeente: Huizen, Noord Holland

Telefoon:0358... Telefoonnummer tonen876000 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Restaurant



Bedrijfsomschrijving

CornelisZ, een leuk restaurant in Huizen met een zeer uitgebreide biologisch keuken, zeer centraal gelegen tussen de A1 en de A27. Wij zijn zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

In de ochtend kunt u terecht voor een ontbijt met een kopje koffie. ’s Middags kunnen wij u een heerlijke lunch aanbieden. In de na middag kunt u terecht in onze perfecte high tea locatie, waarbij heerlijke versnaperingen uit onze patisserie geserveerd worden. CornelisZ beschikt over een uitgebreide biologische diner kaart. In een straatje in de Hammenbar kunt u onze hammen proeven.

Wij vinden het van groot belang dat onze producten van goede kwaliteit zijn en op een eerlijke manier verkregen worden. Sealection en Last Catch zorgen mede voor puur en heerlijke gerechten. Onze menu kaart is variabel en seizoensgebonden.

CornelisZ, een leuk restaurant in Huizen met een zeer uitgebreide biologisch keuken. Wij zijn te vinden midden in het Nautisch kwartier Huizen, zeer centraal gelegen tussen de A1 en de A27. Wij zijn zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

In de ochtend kunt u terecht voor een luxe ontbijt met een heerlijke biologische kop thee. In de middag kunnen wij u een heerlijke lunch aanbieden uit onze diverse menu kaart. In de na middag kunt u terecht in onze perfecte high tea locatie, waarbij heerlijke versnaperingen uit onze patisserie geserveerd worden. CornelisZ beschikt over een uitgebreide biologische diner kaart. In een straatje in de Hammenbar kunt u onze ambachtelijke hammen proeven in combinatie met een alcoholische versnapering.

Daarnaast staan duurzaamheid en verantwoord ondernemen centraal bij CornelisZ. Wij vinden het van groot belang dat onze producten van goede kwaliteit zijn en op een eerlijke manier verkregen worden. Sealection en Last Catch zorgen mede voor puur en heerlijke gerechten. Onze menu kaart is variabel en seizoensgebonden.

CornelisZ, zal u blijven verrassen met verse, nieuwe en bekende smaken.







Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Culinaire verwennerij: 5 winstgevende borrelplanken voor res Culinaire verwennerij: 5 winstgevende borrelplanken voor restaurants
Als gepassioneerde restauranteigenaar begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is om je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Een van de meest geliefde en trendy opties op menu&#...
Bourgondisch grillen Bourgondisch grillen
Vlees is wel het laatste voedingsmiddel dat je zou verwachten in een rubriek over gezond eten want vlees is wel erg in het verdomhoekje terechtgekomen. Vleesvervangers zijn beter voor het milieu, maar...

Ook voor u gevonden

Heerlijk eten bij!
Ook Spareribs op Rotisserie op Houtskool...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Restaurant Cornelizs
Vaarboom 1
1271GM Huizen

Croissanterie/Lunchroom Chaupain
Oostermeent-Zuid 13
1274ST Huizen

China Dragon
Lindenlaan 35
1271AV Huizen

Chinees Indisch Restaurant Nieuw Azië
Havenstraat 21
1271AB Huizen

Chinees Indisch Restaurant Peking
Schaepmanlaan 3
1272GJ Huizen

Eethuis Odonder
Voorbaan 42
1271RT Huizen

Chinees Restaurant Golden City
Oostermeent-Zuid 23
1274ST Huizen

Cornelisz
Vaarboom 1
1271GM Huizen

EETCAFE ATACAN
Tweede Nassaustraat 22
1052BN Amsterdam

VOF Restaurant Manolo
Warmoesstraat 13/HS
1012HT Amsterdam

Geeris VOF
Postbus 80442
1005BK Amsterdam

Israelische Grillroom Hava Nagilla
Cornelis Troostplein 3
1072JJ Amsterdam

Pietersma Snacks
Albert Cuypstraat 269
1073BH Amsterdam

Sumela Taverna
Frans Halsstraat 89/HS
1072BP Amsterdam

Top Thai 1 BV
Herenstraat 22
1015CB Amsterdam

VOF Spuntino
Zeilstraat 32
1075SJ Amsterdam

Macmunt BV
Muntplein 9
1017CK Amsterdam

Gastronoom
Ceintuurbaan 93
1072EX Amsterdam



Kernwoorden



Contactgegevens van Restaurant bedrijf Cornelisz uit Huizen, Noord Holland. Bel 0358876000 of email [email protected]. Neem contact op en Cornelisz uit Huizen helpt u met met uw vragen omtrent Restaurant

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap