Home / Vertaalbureau / Vertaalbureau Amsterdam / Ondertitelbedrijf.nl

Ondertitelbedrijf.nl Vertaalbureau Amsterdam


Ondertitelbedrijf.nl

Keizersgracht 241
1016EA Amsterdam

Gemeente: Amsterdam, Noord Holland

Telefoon:0208... Telefoonnummer tonen946358 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0031... Faxnummer tonen208946358Branche: VertaalbureauBedrijfsomschrijving

Wij maken ondertitels voor multimedia-presentaties, documentaires, tv-series, promotionele- en instructievideo�s en interne communicatie, om maar een paar voorbeelden te noemen. Voor niet-zakelijke klanten maken wij graag ondertitels voor Facebook, YouTube, Vimeo en vele andere video sites.


Tekst vertalen door Ondertitelbedrijf.nl

Soms kan het nodig zijn een tekst te vertalen in een andere taal. Natuurlijk kan je er zelf aan beginnen, maar bedenk je van te voren wel goed voor welke doelgroep de test bedoeld is of met welk doel de tekst moet worden vertaald. Gaat het bijvoorbeeld om iets voor je werk of een officiële tekst, is het belangrijk  dat het foutloos in de andere taal wordt vertaald. Twijfel je aan je eigen kunnen, dan kan je beter de hulp van een professional inschakelen. In Amsterdam zijn vertaalbureaus actief. Op deze website vind je een overzicht van professionele vertaalbureaus in Amsterdam. Om te zien welke instellingen bij jou in de buurt gevestigd zijn, kan je een selectie maken op basis van de bv: Amsterdam, Amsterdam of Noord Holland. 

Slechte vertaling kan kwaad

Laat je een Tekst vertalen door een niet-professional, dan loop je het risico dat je een slechte vertaling als eindresultaat krijgt. Het valt immers niet mee om de juiste zinsopbouw en woordvolgorde in de andere taal kloppend te maken. Bovendien is het moeilijk om bepaalde vaktermen juist te vertalen. Een vertaling die niet helemaal klopt, zorgt ervoor dat een tekst er onprofessioneel en onverzorgd uitziet. Daarmee maak je natuurlijk geen goede indruk op de doelgroep en zal de tekst minder serieus worden genomen. Bij Ondertitelbedrijf.nl kunt u professionele teksten laten vertalen u kunt ze bereiken op: 0208946358 of per email: hans@ondertitelbedrijf.nl. Bovendien kan een slechte vertaling ervoor zorgen dat de inhoud net anders gebracht wordt, wat grote gevolgen kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een contract of een andere juridische overeenkomt die onjuist vertaald is. Een ander gebied waarbij er uiterst zorgvuldig vertaald moet worden is wanneer het gaat om medische informatie. De gezondheid van anderen kan daarvan afhangen. 

Vertaalbureau

Laat je tekst vertalen door een professioneel vertaalbureau. Zoals Ondertitelbedrijf.nl Dan ben je verzekerd van een correct vertaalde tekst. Wij beschikken over de juiste certificering en werkt uitsluitend met hoogopgeleide ervaren vertalers. Het gaat daarbij vaak om native speakers die uiteraard voldoen aan de kwaliteitseisen van het vertaalbureau. Ondertitelbedrijf.nl kan elke soort tekst vertalen. In de praktijk blijkt echter dat het vaak om zakelijke teksten gaat. Belangrijke documenten, een boek, een website, een webshop, een app of software programma, het kan allemaal. De toon van de vertaalde tekst wordt vanzelfsprekend aangepast aan de markt of de doelgroep waarvoor de tekst wordt vertaald. Bij een professioneel vertaalbureau zoals Ondertitelbedrijf.nl kan je vrijblijvend een offerte opvragen. Desgewenst kan je een proefvertaling aanvragen zodat je de kwaliteit van de vertaling kan beoordelen. 

Wij van Ondertitelbedrijf.nl uit Amsterdam helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0208946358 of email hans@ondertitelbedrijf.nl.


In Amsterdam helpt Ondertitelbedrijf.nl u graag met vragen over: vertaalbureaus, vertaalwerk, vertaler tolk, vertaler tolk, vertalers, tolk en/of tolken.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde blogs

Exporteer succesvol naar China met deze 5 geheimen! Exporteer succesvol naar China met deze 5 geheimen!
Steeds meer landen doen zaken met China. Alleen al vanuit Nederland werd er in 2017 jaar voor 7,35 miljard euro geëxporteerd. Als je als bedrijf geen zaken doet met China loop je behoorlijk wat o...

Ook voor u gevonden

Ondertitels voor klein, middel en grootbedrijf.
Video?s kunnen een enorm voordeel hebben van ondertiteling. Voorwaarde is, dat de kwaliteit van de ondertiteling optimaal is. Ondertitelen en het zogenaamde \"spotten\" van in- en uit-tijden...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Betalex
Govert Flinckstraat 71/1HG
1072ED Amsterdam

Excellence
Churchill-laan 302
1078GC Amsterdam

EstEnter Translations
Hoogte Kadijk 71
1018BE Amsterdam

Stichting Makkelijk Lezen
Simonshavenstraat 8
1107VB Amsterdam

Maruboshi Europe BV
Naritaweg 157
1043BW Amsterdam

Tekst/Support BV
Falckstraat 14/2HG
1017VW Amsterdam

Anne-Kathrin Langenkamp
Olympiaplein 37
1077CL Amsterdam

VOF Niet Te Filmen
Paletstraat 12/1HG
1073JN Amsterdam

Arabisch vertaalbureau Arabika
Overtoom 119
1054HE Amsterdam

Genii Translations
Vierwindenstraat 67
1013LA Amsterdam

Bosch & Bosch Translations and Copy BV
Keizersgracht 205/I
1016DS Amsterdam

JMP Translations
Clematisstraat 37
1032GB Amsterdam

Coöperatief Congrestolkensecretariaat UA
Jan van Goyenkade 11
1075HP Amsterdam

Cantadora Communicatie-Trainingen
Tolstraat 148/1HG
1074VM Amsterdam

Native Translator Group
Langswater 517
1069ED Amsterdam

DABA vertalingen
Spuistraat 4
1012VR Amsterdam

Vertaalbureau.nl
Veemkade 328
1019HD Amsterdam

Francisca van der Veen
Lijnbaansgracht 118/2HG
1016VV AmsterdamOndertitelbedrijf.nl

KernwoordenContactgegevens van Tekst vertalen bedrijf Ondertitelbedrijf.nl uit Amsterdam, Noord Holland. Bel 0208946358 of email hans@ondertitelbedrijf.nl. Neem contact op en Ondertitelbedrijf.nl uit Amsterdam helpt u met met uw vragen omtrent Tekst vertalen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap