Home / Kantoorartikelen Blog / Waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor?

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor?

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor?

Een koffie apparaat is uiteraard onmisbaar op een kantoor. Veel mensen zien een goede kop koffie immers als onmisbare “arbeidsvitaminen”. Er zijn diverse soorten koffiemachines die je op kantoor neer kunt zetten. Om je hierin een goede keuze te laten maken, nemen we in dit artikel een aantal belangrijke zaken met je door waar je op moet letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor.

Overwogen keuze voor een koffiemachine op kantoor

De meeste mensen vinden het heerlijk om een aantal keren per dag goede kop koffie te kunnen drinken. Als je een gemiddelde kantoormedewerker dan ook vraagt om een lijstje op te stellen wat voor hem of haar van groot belang is om het werk goed te kunnen uitvoeren, is de kans dan ook groot dat “een goede koffiemachine” hoog op dit lijstje zal voorkomen. Het belang van goede koffie op kantoor is dus groter dan je denkt!

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor?

Een goede kop koffie is een eis waar je als werkgever eenvoudig aan kunt voldoen. Het is echter wel van belang om een overwogen keuze voor een koffiemachine op kantoor te maken. De term “overwogen” neem je letterlijk als je kiest voor https://www.giocoffee.nl/. Deze organisatie levert immers niet alleen een bijdrage aan het welzijn in je kantoor maar ook daarbuiten. Daarbij proef je de uitstekende kwaliteit van de koffie van dit merk. 

Belangrijke eisen aan een koffieapparaat voor op een kantoor

Er zijn een aantal belangrijke eisen die je moet stellen aan een koffieapparaat op kantoor. De belangrijkste eis is dat het apparaat in alle opzichten functioneel is. Bij deze praktische kant komt nogal veel kijken. Het mooiste is dat de koffiemachine meerdere koffiesoorten (en thee) voor je klaar kan maken omdat smaken uiteraard verschillen. Daarnaast moet het koffieapparaat eenvoudig te bedienen zijn, binnen een kort tijdsbestek een kop koffie klaar kunnen hebben, een beperkt geluidsvolume produceren, goed schoon te houden zijn en van een goede kwaliteit zijn. Daarnaast moeten de koffiebonen goed verkrijgbaar zijn en…..de koffie moet vooral lekker smaken.

Verantwoorde keuze voor een koffie apparaat voor op kantoor

Zoals je ziet zijn er een flink aantal zaken waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor. Een koffiemoment wordt door veel mensen gezien als moment om van te genieten. Voor de meeste koffieliefhebbers biedt een krachtige kop koffie immers nieuwe energie en inspiratie. Het koffiemoment is een moment om even bij stil te staan, een korte pauze om op te laden voor hetgeen wat komen gaat. 

Dit stilstaan kun je ook doen als je een keuze maakt welk koffieapparaat je op kantoor neerzet. Uiteraard moet je stilstaan bij de eisen die je hebt om een overwogen keuze te maken voor een geschikte koffiemachine maar eigenlijk ook bij de rest van de wereld. Als je bijvoorbeeld kiest voor een koffie apparaat en de koffieproducten van Gio Coffee, steun je automatisch het goede doel. Met iedere kop Gio Coffee of Gio Leaves die jullie op kantoor drinken, wordt het Rainforest Alliance (ter compensatie van de aantasting van het regenwoud) én een goed doel van Nederlandse bodem gesteund! Gio Coffee zorgt niet alleen voor de energie momenten bij jou op kantoor maar ook voor de bij mensen voor energie voor mensen bij wie dit veel minder vanzelfsprekend is. Je zou er bijna een extra kop koffie voor drinken.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

25-11-2023 - Flexibele kantoorinrichting: Voordelen en implementatie
In een tijd waarin flexibiliteit de sleutel tot zakelijk succes is, evolueert ook de manier waarop we onze kantoren inrichten. Flexibele kantoorinrichting speelt hierbij een cruciale rol, wa
Lees meer

23-11-2023 - Kantoorartikelen Inkopen: waar moet je op letten?
Wanneer je een kantoorruimte huurt (of koopt) voor je bedrijf, kom je ook voor de taak te staan om kantoorbenodigdheden aan te schaffen, zoals ergonomische stoelen, zit-sta bureaus, garderobekasten en
Lees meer

21-08-2023 - Hoe zorg je voor de juiste sfeer op kantoor?
Hoe je je kantoor inricht, hangt af van veel factoren. Ten eerste is natuurlijk van belang om wat voor soort bedrijf het gaat. Een kapperszaak richt je anders in dan een notariskantoor. In een kappers
Lees meer

08-12-2022 - 3 tips voor een productieve en gezonde werkomgeving
Een goed bureau en een ergonomische bureaustoel: dan is de werkplek wel zo goed als klaar, toch? Nee, dus. Inderdaad, deze meubelen zorgen ervoor dat je in ieder geval in een goede werkhouding kunt we
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap