Home / Kantoorartikelen Blog / Waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor?

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor?

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor?

Een koffie apparaat is uiteraard onmisbaar op een kantoor. Veel mensen zien een goede kop koffie immers als onmisbare “arbeidsvitaminen”. Er zijn diverse soorten koffiemachines die je op kantoor neer kunt zetten. Om je hierin een goede keuze te laten maken, nemen we in dit artikel een aantal belangrijke zaken met je door waar je op moet letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor.

Overwogen keuze voor een koffiemachine op kantoor

De meeste mensen vinden het heerlijk om een aantal keren per dag goede kop koffie te kunnen drinken. Als je een gemiddelde kantoormedewerker dan ook vraagt om een lijstje op te stellen wat voor hem of haar van groot belang is om het werk goed te kunnen uitvoeren, is de kans dan ook groot dat “een goede koffiemachine” hoog op dit lijstje zal voorkomen. Het belang van goede koffie op kantoor is dus groter dan je denkt!

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor?

Een goede kop koffie is een eis waar je als werkgever eenvoudig aan kunt voldoen. Het is echter wel van belang om een overwogen keuze voor een koffiemachine op kantoor te maken. De term “overwogen” neem je letterlijk als je kiest voor https://www.giocoffee.nl/. Deze organisatie levert immers niet alleen een bijdrage aan het welzijn in je kantoor maar ook daarbuiten. Daarbij proef je de uitstekende kwaliteit van de koffie van dit merk. 

Belangrijke eisen aan een koffieapparaat voor op een kantoor

Er zijn een aantal belangrijke eisen die je moet stellen aan een koffieapparaat op kantoor. De belangrijkste eis is dat het apparaat in alle opzichten functioneel is. Bij deze praktische kant komt nogal veel kijken. Het mooiste is dat de koffiemachine meerdere koffiesoorten (en thee) voor je klaar kan maken omdat smaken uiteraard verschillen. Daarnaast moet het koffieapparaat eenvoudig te bedienen zijn, binnen een kort tijdsbestek een kop koffie klaar kunnen hebben, een beperkt geluidsvolume produceren, goed schoon te houden zijn en van een goede kwaliteit zijn. Daarnaast moeten de koffiebonen goed verkrijgbaar zijn en…..de koffie moet vooral lekker smaken.

Verantwoorde keuze voor een koffie apparaat voor op kantoor

Zoals je ziet zijn er een flink aantal zaken waar moet je op letten bij het kopen van een koffie apparaat voor op kantoor. Een koffiemoment wordt door veel mensen gezien als moment om van te genieten. Voor de meeste koffieliefhebbers biedt een krachtige kop koffie immers nieuwe energie en inspiratie. Het koffiemoment is een moment om even bij stil te staan, een korte pauze om op te laden voor hetgeen wat komen gaat. 

Dit stilstaan kun je ook doen als je een keuze maakt welk koffieapparaat je op kantoor neerzet. Uiteraard moet je stilstaan bij de eisen die je hebt om een overwogen keuze te maken voor een geschikte koffiemachine maar eigenlijk ook bij de rest van de wereld. Als je bijvoorbeeld kiest voor een koffie apparaat en de koffieproducten van Gio Coffee, steun je automatisch het goede doel. Met iedere kop Gio Coffee of Gio Leaves die jullie op kantoor drinken, wordt het Rainforest Alliance (ter compensatie van de aantasting van het regenwoud) én een goed doel van Nederlandse bodem gesteund! Gio Coffee zorgt niet alleen voor de energie momenten bij jou op kantoor maar ook voor de bij mensen voor energie voor mensen bij wie dit veel minder vanzelfsprekend is. Je zou er bijna een extra kop koffie voor drinken.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

21-06-2022 - 3 tips voor het inrichten van een vergaderruimte
Wie op kantoor werkt, heeft vast wel eens in een vergaderruimte gezeten. Vergaderen is een onderdeel van het werk wat niet altijd even leuk is. Want zeker als de kantoorinrichting saai is en men aan e
Lees meer

11-01-2022 - Tips om jouw kantoorvoorraad op peil te houden
Ben je op zoek naar tips om jouw kantoorvoorraad bij te houden? Heb je een eigen kantoor, dan is het belangrijk dat je voorraad op orde is. Zo heb je inktcartridges nodig, voldoende papier, genoeg pen
Lees meer

10-02-2020 - 4 tips om duurzaam te ondernemen op kantoor
Duurzaam ondernemen heeft aandacht voor de optimale balans tussen mensen, de planeet en de bedrijfsbelangen. Natuurlijk hoef je je activiteiten niet meteen integraal overboord te gooien, maar vaak kan
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap