Home / Kantoormeubelen Blog / Zo richt je jouw kantoor efficient in

Zo richt je jouw kantoor efficient in

Zo richt je jouw kantoor efficient in

Of je nu een thuiskantoor hebt of dagelijks naar je eigen kantoor afreist, dit moet een fijne plek zijn om productief je werk te kunnen doen. Tijdens je werk wil je je niet druk maken om de kantoorruimte zelf. Deze moet gewoon goed ingedeeld en uitgerust zijn met de juiste spullen, zodat jij je bezig kunt houden met dingen die écht belangrijk zijn.

Gebruik duurzame verlichting

Lichtspotjes vervangen staat waarschijnlijk niet op je wekelijkse to-do lijst en dat is maar goed ook! Het is niet alleen zonde van je tijd, maar kan ook veel geld kosten om steeds nieuwe verlichting aan te schaffen. Je kunt heel gemakkelijk goedkope LED lampen aanschaffen die jaren meegaan. Zo hoef jij je niet druk te maken om kapotte lampen die je tijdens of buiten kantooruren moet vervangen.

Investeer in kwalitatief goed meubilair

Rug- of nekklachten door een verkeerde houding mogen eigenlijk niet voorkomen in een kantoor. Uiteraard is een mens er niet voor gemaakt om urenlang achter elkaar aan een bureau te zitten, maar dan kun je het jezelf nog wel zo gemakkelijk mogelijk maken. Investeer daarom in een ergonomische werkplek. Een fijne bureaustoel die verstelbare arm- en rugleuningen heeft is daarom ontzettend belangrijk. Daarnaast kun je ook denken aan een sta-zitbureau, waarbij je kunt afwisselen. Zo hoef je niet urenlang te zitten, maar kun je je rug en nek ook een pauze geven.

Investeer in kwalitatief goed meubilair

Gebruik goede apparatuur

Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te betekenen, maar het is vreselijk onhandig als je apparatuur niet goed werkt. Maak gebruik van apparatuur waar je dag en nacht op kunt rekenen en waarvan de batterijen niet binnen een ochtend leeg zijn. Zo kun jij ongestoord je werk doen, zonder dat je je bezig moet houden met niet-functionerende apparaten.

Indeling van de ruimtes

Een kantoortuin klinkt heel gezellig en bevorderlijk voor de teamspirit. Dat is het ook. Maar dat zorgt er wel voor dat je in moet leveren op productiviteit. Het is verstandig om meerdere ruimtes te hebben waar je collega’s zich kunnen afzonderen, zodat ze hard kunnen werken wanneer dat nodig is. Als men samen wilt of moet werken, kan dat namelijk ook prima in een grotere vergaderruimte in plaats van in een kantoortuin.

Een efficiënte kantoorruimte zorgt ervoor dat jij en je collega’s productief aan de slag kunnen. Een kantoor moet je er nooit van weerhouden om hard te kunnen werken, zowel fysiek als mentaal niet. Door deze dingen goed te regelen, weet jij zeker dat je kantoor in orde is.

Zo richt je jouw kantoor efficient in

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

12-04-2019 - Vier tips om ergonomisch met een computer te werken
Steeds vaker belanden Nederlanders achter een computerscherm. De digitalisering heeft het Nederlandse bedrijfsleven dan ook eenvoudig gevonden. De fysiek zware omstandigheden laten zij achter zich. To
Lees meer

02-05-2017 - Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren?
Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel blijkt dat werknemers de voorkeur geven aan een prettige werksfeer boven een hoog salaris. Een hoog salaris is natuurlijk erg fijn, maar we gaan allang niet meer all
Lees meer

20-01-2017 - Saaie kantoormeubels die niet saai hoeven zijn
Wie zit er achter een halfplastic beukenkleurig kantoorbureau? Of liever gezegd: wie niet? Want er zijn nogal wat bureaus op deze planeet in de uitvoering en daar wordt de wereld doorgaans niet mooier
Lees meer

17-11-2016 - Kantoormeubilair Arnhem
Kantoormeubilair Arnhem verkoopt zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen voor de inrichting van uw kantoor en/of bedrijfspand. Wij zijn een jong bedrijf dat zich in volle gang heeft ontwikkeld in h
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap