Home / Relatiegeschenken Blog / 3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

Het duurt niet lang meer voordat de gezelligste periode van het jaar aanbreekt. Daarin begrijp jij ongetwijfeld direct dat we het over kerst hebben. Het is de tijd van gezelligheid met de familie, lekker eten en het spelen van spelletjes. Ook is dit voor bedrijven het moment om werknemers eens flink te bedanken. En dat doe je uiteraard onder het mom van een kerstpakket. Het is elk jaar weer zoeken naar de leukste pakketten waar iedereen tevreden mee is. En dat is niet altijd even makkelijk. Om jou hiermee te helpen vertellen we in dit artikel over 3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt. 

Het bierpakket

De gedachte aan de feestdagen doen veel mensen denken aan een lekkere alcoholische versnapering. Heel stiekem is dit dan ook iets waar elke werknemer bijzonder blij van zou worden. Het is daarom een zeer verstandig idee om jouw personeel blij te maken met een bierpakket. Deze bierpakketten kun je tegenwoordig geheel op eigen wijze samenstellen. 

Uiteraard begrijp je dat het niet leuk is om gewoon met een kratje bier aan te komen zetten. Er zijn tegenwoordig talloze speciaal biertjes die menig man of vrouw in de kroegen drinkt. Hierbij is het leuk om bijvoorbeeld een samenwerking aan te gaan met een lokale brouwer. Op die manier zit er nog net wat meer diepgang in het kerstpakket en laat je zien dat je hier echt over na hebt gedacht. 

Een kerstmarkt

Het liefst zorg jij ervoor dat iedereen tevreden is met zijn of haar kerstpakket. Het is altijd een beetje een risico, want jij bepaalt wat deze mensen gaan ontvangen. Je kunt het echter ook omdraaien en hen zelf de regie geven over hun kerstpakket. Een leuke manier om dit voor elkaar te krijgen is door het organiseren van een kerstmarkt. Hierin zou je alle werknemers een waardebon kunnen geven, waarmee zij zelf kunnen kiezen uit talloze stalletjes met de meest uiteenlopende producten. Hierbij weet je zeker dat iedereen ontvangt wat ze echt willen hebben.

Buiten het feit dat mensen tevreden naar huis gaan met hun eigen cadeau, creëer je ook direct een gevoel van saamhorigheid. Voor sommigen klinkt het ongetwijfeld afgezaagd, maar een kerstmarkt is toch erg gezellige belevenis? Zo heb je een gezellige avond met alle werknemers en leuke muziek, waarna iedereen vertrekt met een grote glimlach op het gezicht.

Een pakket vol lokale streekproducten

Mensen zijn gek op producten die eens niet van de alom bekende supermarkten komen. Het is daarom een leuk idee om zelf een kist samen te stellen met producten van de lokale boeren. Denk aan de heerlijkste kazen en worsten die door een bedrijf bij jou in de buurt zijn gemaakt. Daarbij laat je zien dat je er echt werk van hebt gemaakt, terwijl de mensen vaak net nog wat meer genieten van deze streekproducten. Bovendien ondersteun je er lokale ondernemers mee. Daarbij is het extra leuk om op zoek te gaan naar een product dat je niet al te snel ziet. Zo zijn er zat bedrijven die eigen chocola maken of het al eerder benoemde overheerlijke biertje.





3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

04-02-2024 - Relatieopbouw in zakelijk Nederland: hoe gepersonaliseerde g
Als ondernemer weet je het maar al te goed. Het bouwen van goede en sterke relaties is een van de belangrijkste dingen die je het hele jaar moet doen. Daarom kan het geven van gepersonaliseerde gesche
Lees meer

24-01-2024 - Waarom kiezen voor duurzame relatiegeschenken?
Relatiegeschenken zijn een goed middel voor bedrijven om hun waardering te tonen aan klanten en leveranciers voor de fijne samenwerking in een poging om te banden warm te houden. Telkens weer is het e
Lees meer

18-10-2023 - Hoe relatiegeschenken jouw bedrijfsimago versterken in Neder
Binnen grote en kleine organisaties is het geven van een relatiegeschenk de normaalste zaak van de wereld. Een van de bekendste is het geven van een feestelijk en luxe kerstpakket. Dit wordt als een v
Lees meer

28-07-2023 - Tips voor een origineel kerstpakket voor je personeel
Kerst is natuurlijk een gezellige aangelegenheid. Vaak zijn we al weken voor de tijd bezig met de voorbereiding en dat geldt ook voor werkgevers als het gaat om het vinden en samenstellen van een orig
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap