Home / Relatiegeschenken Blog / 3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

Het duurt niet lang meer voordat de gezelligste periode van het jaar aanbreekt. Daarin begrijp jij ongetwijfeld direct dat we het over kerst hebben. Het is de tijd van gezelligheid met de familie, lekker eten en het spelen van spelletjes. Ook is dit voor bedrijven het moment om werknemers eens flink te bedanken. En dat doe je uiteraard onder het mom van een kerstpakket. Het is elk jaar weer zoeken naar de leukste pakketten waar iedereen tevreden mee is. En dat is niet altijd even makkelijk. Om jou hiermee te helpen vertellen we in dit artikel over 3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt. 

Het bierpakket

De gedachte aan de feestdagen doen veel mensen denken aan een lekkere alcoholische versnapering. Heel stiekem is dit dan ook iets waar elke werknemer bijzonder blij van zou worden. Het is daarom een zeer verstandig idee om jouw personeel blij te maken met een bierpakket. Deze bierpakketten kun je tegenwoordig geheel op eigen wijze samenstellen. 

Uiteraard begrijp je dat het niet leuk is om gewoon met een kratje bier aan te komen zetten. Er zijn tegenwoordig talloze speciaal biertjes die menig man of vrouw in de kroegen drinkt. Hierbij is het leuk om bijvoorbeeld een samenwerking aan te gaan met een lokale brouwer. Op die manier zit er nog net wat meer diepgang in het kerstpakket en laat je zien dat je hier echt over na hebt gedacht. 

Een kerstmarkt

Het liefst zorg jij ervoor dat iedereen tevreden is met zijn of haar kerstpakket. Het is altijd een beetje een risico, want jij bepaalt wat deze mensen gaan ontvangen. Je kunt het echter ook omdraaien en hen zelf de regie geven over hun kerstpakket. Een leuke manier om dit voor elkaar te krijgen is door het organiseren van een kerstmarkt. Hierin zou je alle werknemers een waardebon kunnen geven, waarmee zij zelf kunnen kiezen uit talloze stalletjes met de meest uiteenlopende producten. Hierbij weet je zeker dat iedereen ontvangt wat ze echt willen hebben.

Buiten het feit dat mensen tevreden naar huis gaan met hun eigen cadeau, creëer je ook direct een gevoel van saamhorigheid. Voor sommigen klinkt het ongetwijfeld afgezaagd, maar een kerstmarkt is toch erg gezellige belevenis? Zo heb je een gezellige avond met alle werknemers en leuke muziek, waarna iedereen vertrekt met een grote glimlach op het gezicht.

Een pakket vol lokale streekproducten

Mensen zijn gek op producten die eens niet van de alom bekende supermarkten komen. Het is daarom een leuk idee om zelf een kist samen te stellen met producten van de lokale boeren. Denk aan de heerlijkste kazen en worsten die door een bedrijf bij jou in de buurt zijn gemaakt. Daarbij laat je zien dat je er echt werk van hebt gemaakt, terwijl de mensen vaak net nog wat meer genieten van deze streekproducten. Bovendien ondersteun je er lokale ondernemers mee. Daarbij is het extra leuk om op zoek te gaan naar een product dat je niet al te snel ziet. Zo zijn er zat bedrijven die eigen chocola maken of het al eerder benoemde overheerlijke biertje.

3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

26-10-2022 - Een goodiebag voor nieuwe medewerkers: wat doe je er wel in?
Een warm welkom voor nieuwe medewerkers: wie kan dat niet waarderen? Juist door vanaf het begin te laten zien dat jij jouw werknemers waardeert, krijgt een nieuwe medewerker direct een goede indruk! W
Lees meer

18-10-2022 - Je zakenrelaties bedanken voor de samenwerking? Wij hebben 4
Er zijn veel redenen waarom je je zakenpartners mag bedanken voor de fijne medewerking. Misschien hebben ze je geholpen een grote klant binnen te halen of misschien hebben ze jou net dat extra zetje g
Lees meer

07-10-2022 - Dozen en verpakkingen voor relatiegeschenken
Relatiegeschenken zijn niet alleen leuk om te geven, maar ze zorgen ook nog eens voor het vergroten van de naamsbekendheid. Er zijn verschillende soorten geschenken die je als bedrijf kunt geven zoals
Lees meer

03-08-2022 - Geschenktips voor je werknemers
Op zoek naar een cadeau voor je werknemers? Gewoon zomaar om het moreel hoog te houden of voor een speciale gelegenheid? Dan ben je natuurlijk op zoek naar de nodige inspiratie. Want hoe leuk het ook
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap