Home / Relatiegeschenken Blog / 6 handige promotieartikelen om te laten bedrukken als relatiegeschenk

6 handige promotieartikelen om te laten bedrukken als relatiegeschenk

6 handige promotieartikelen om te laten bedrukken als relatiegeschenk

Als bedrijf zie je jezelf het liefst op zo veel mogelijk plekken op een positieve manier terugkomen. Een goed instrument dat daaraan bijdraagt, is het laten bedrukken en uitdelen van promotieartikelen als relatiegeschenk of als freebie bij een promotiecampagne. Gratis producten worden immers zelden geweigerd, zeker als het om bruikbare zaken gaat. We bespreken zes handige promotieartikelen om te laten bedrukken als relatiegeschenk of freebie.

Keycords

Wil je niet te veel kwijt zijn aan je promotieartikelen, dan kun je overwegen om keycords te laten bedrukken. Deze komen namelijk niet alleen van pas bij congressen en op de werkvloer, maar kunnen bijvoorbeeld ook een manier zijn voor mensen om hun portemonnee of pinpas onder hun kleding bij zich te kunnen dragen om te voorkomen dat zakkenrollers deze stelen. Ook sleutels - waar het product origineel voor ontworpen is - kunnen op deze manier veilig meegenomen worden. Dat is voorbeeld handig voor ouders die hun jonge kinderen de huissleutel meegeven.

T-shirts

Kleding is natuurlijk altijd een beetje tricky om in te zetten als promotieartikel, want je moet je wel afvragen wat mensen daadwerkelijk gaan gebruiken. Wat betreft het inzetten van bedrukte t-shirts, zijn sportshirts wellicht de beste keuze. Bij het sporten is uiterlijk wat minder belangrijk en is functionaliteit het belangrijkst. Een fijn sportshirt komt altijd wel van pas voor in de sportschool, op de training of bij het hardlopen. Die sportieve activiteiten kun je sponsoren door mensen van een sportshirt met jouw bedrijfsnaam erop te voorzien, zodat ze al sportend reclame voor je bedrijf maken.

T-shirts

USB-sticks

Ook in de tijd van WeTransfer komen USB-sticks nog steeds van pas. Het zijn tevens van die artikelen waar mensen zelf nooit echt zin in hebben om ze zelf te kopen en dus met smart op wachten totdat er ze er een gratis krijgen. In die behoefte kun jij voorzien. Hoe de USB-stick eruitziet, is voor de gebruiker niet heel erg van belang (maar waak wel voor modellen die de toegang tot een naastgelegen USB-poort blokkeren). Alle reden dus om USB-sticks in jouw bedrijfskleuren met jouw bedrijfslogo erop te bestellen en uit te delen aan dankbare ontvangers die met genoeg jouw USB-stick gaan gebruiken.

Paraplu's

Voor paraplu's geldt in grote mate hetzelfde als voor USB-sticks: het maakt niet zo veel uit hoe ze eruitzien, als ze hun werk maar doen. Een goede paraplu komt ook altijd van pas, zeker in Nederland. Er sneuvelen regelmatig paraplu's als gevolg van een windvlaag die ze binnenstebuiten keert, en daarom zullen veel ontvangers blij zijn met een gratis nieuwe paraplu. En dat deze in jouw bedrijfskleuren is met jouw bedrijfslogo erop maakt weinig uit op het moment dat het regent en men naar buiten moet. Zo wordt er al wandelend reclame voor jouw bedrijf gemaakt.

Boodschappentas

Plastic boodschappentassen sneuvelen bij de vleet. Daarom komt een stevige, duurzame boodschappentas die handig mee te nemen en een grote capaciteit heeft altijd wel van pas. Zeker bij het boodschappen doen vinden mensen het totaal interessant wat er op de tas staat, zolang ze er hun boodschappen maar in kunnen vervoeren. En dat biedt mooie kansen voor jou als ondernemer, want jij kunt er zo voor zorgen dat mensen op een drukke plek als een supermarkt met een tas met jouw bedrijfslogo erop gaan rondlopen.

Sleutelhangers met oplaadkabel

Iedereen is in deze tijd bijzonder gehecht aan zijn smartphone en de meeste mensen raken lichtelijk in paniek wanneer de batterij van hun telefoon begint leeg te raken. Het is fijn als je dan een kabel bij je hebt waarmee je je telefoon kunt opladen aan het een computer op het werk, of met behulp van andermans adapter. Je kunt als promotieartikel sleutelhangers met oplaadkabel laten bedrukken. Die zijn verdomd praktisch en verdwijnen zeker niet in de prullenbak als de kabel van goede kwaliteit is.

Naast deze voorbeelden, zijn er natuurlijk nog wel veel meer zaken te bedenken die zeer van pas kunnen komen voor mensen en daarom zeer geschikt zijn om in te zetten voor promotie van je bedrijf. Natuurlijk kost het geld om die promotieartikelen te bestellen en te laten bedrukken, maar je kunt er een hoop goodwill mee kweken bij bestaande en potentiële klanten. Ook kun je overwegen om artikelen voor op het eigen kantoor te laten bedrukken voor een extra professionele uitstraling.
 

6 handige promotieartikelen om te laten bedrukken als relatiegeschenk

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

04-10-2022 - 3 kerstpakketten waar iedereen blij van wordt
Het duurt niet lang meer voordat de gezelligste periode van het jaar aanbreekt. Daarin begrijp jij ongetwijfeld direct dat we het over kerst hebben. Het is de tijd van gezelligheid met de familie, lek
Lees meer

03-08-2022 - Geschenktips voor je werknemers
Op zoek naar een cadeau voor je werknemers? Gewoon zomaar om het moreel hoog te houden of voor een speciale gelegenheid? Dan ben je natuurlijk op zoek naar de nodige inspiratie. Want hoe leuk het ook
Lees meer

31-05-2022 - Haal de kerstsfeer in huis
Kun jij ook niet wachten om de kerstsfeer in huis te hebben en de kerstdecoratie weer van zolder te halen? Natuurlijk wil je er tijdens de kerst wat moois van maken en het niet één grote
Lees meer

29-04-2021 - Deze Kerst na lockdown mag er wel weer eens uitgepakt worden
Veel ondernemers hebben het zwaar gehad in de afgelopen tijd. Nu er licht aan de horizon gloort kan de balans worden opgemaakt en kunnen bedrijven werken aan een terugkeer naar betere tijden. Het lijk
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap