Home / Telefoon kopen Blog / Wat maakt de Samsung Galaxy S23 Ultra tot de ideale zakelijke smartphone

Wat maakt de Samsung Galaxy S23 Ultra tot de ideale zakelijke smartphone

Wat maakt de Samsung Galaxy S23 Ultra tot de ideale zakelijke smartphone

Ben je op zoek naar een ideale zakelijke smartphone en ben je meer van de Android-telefoons dan de iPhones? Dan is het niet onlogisch om uit te komen bij een Samsung telefoon. Samsung staat synoniem aan kwaliteit, en dat een belangrijke eigenschap voor een telefoon die je zakelijke leven zo optimaal mogelijk moet ondersteunen. Maar ook binnen het aanbod van Samsung is er ruime keuze, dus wat is nu de Samsung smartphone die echt een ultieme zakelijke smartphone genoemd kan worden? Dan is de Samsung Galaxy S23 Ultra uit de nieuwe Samsung Galaxy S23 serie. Dit zeer luxe toestel kan je zakelijke leven uitstekend ondersteunen. We leggen in dit artikel uit waarom.

Wat maakt de Samsung Galaxy S23 Ultra tot de ideale zakelijke smartphone

Extreem krachtige en snelle processor

Bij een smartphone voor zakelijk gebruik is het cruciaal dat je een toestel hebt dat snel en krachtig is, omdat deze je bij moet kunnen houden bij al je taken. Goede hardware is om die reden een must-have. De Samsung Galaxy S23 Ultra biedt dit absoluut. Ten eerste beschikt het toestel over ruim voldoende intern geheugen dat ook nog eens extra snel en efficiënt werkt. Het meest indrukwekkende van de hardware is echter de processor: de gloednieuwe Snapdragon 8 Gen 2 chip van Qualcomm, wat momenteel de krachtigste en snelste processor is die er bestaat voor smartphones. Overweeg je de voorganger van de S23 Ultra, besef dan dat deze processor een enorme verbetering is ten opzichte van de Exynos-chip die in dat toestel werd gebruikt.

Profiteren van grote accucapaciteit en lange batterijduur

Naast snelle en krachtige hardware, is het natuurlijk ook cruciaal dat je zakelijke telefoon voldoende batterijduur biedt om je de hele dag door te blijven ondersteunen. Daarvoor is een grote accu nodig met een capaciteit die voldoende is om op te kunnen tegen het verbruik van de telefoon. Daar hoef je geen zorgen over te hebben bij de Samsung Galaxy S23 Ultra, want het toestel beschikt over een zeer grote batterij met een capaciteit van 5.000 mAh. Daarbij is het zo dat zowel de processor als het interne geheugen extra zuinig werken, waardoor je extra veel uit je batterij kunt halen.

Profiteren van grote accucapaciteit en lange batterijduur

Ruim en kraakhelder scherm

Wil je graag een telefoon die in je broekzak past, dan is de Samsung Galaxy S23 Ultra niet het toestel voor jou, want deze smartphone heeft een display van 6,8 inch. Dat maakt wel dat het fijn kijkt en zonder gepriegel te bedienen is, waardoor je er van alles op kunt. En dat is nu juist ideaal voor je zakelijke behoeften. Het prachtige AMOLED-scherm van de S23 Ultra heeft dankzij een extra hoge resolutie een superscherp beeld, plus het beschikt over een hoge verversingssnelheid van 120 Hz die zorgt voor een extra soepele gebruikservaring. Ook in fel zonlicht kun je het scherm van de S23 Ultra zonder moeite aflezen, dankzij de investering van Samsung in een ultrahoge piekhelderheid van het display. 

Handige stylus met afstandsbediening

Nog iets wat de Samsung Galaxy S23 Ultra uniek maakt ten opzichte van veel andere smartphones, is de S-Pen. Dit is een stylus die geïntegreerd is in het toestel. Met de S-Pen kun je het scherm van de telefoon extra nauwkeurig bedienen en er zelfs op schrijven en tekenen, wat soms van pas kan komen in het zakenleven. Extra interessant is dat de S-Pen ook als afstandsbediening functioneert. Zo kun je er PowerPointpresentaties van afstand mee bedienen! Daarnaast kun je er ook op afstand foto's mee maken, waarbij je profiteert van een fantastische hoofdcamera van maar liefst 200 MP. Handig voor zakelijke social media!

Overweeg je deze prachtige Samsung-telefoon als jouw nieuwe zakelijke telefoon? Houd er dan rekening mee dat dit toestel een aanzienlijk prijskaartje heeft. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om het toestel te nemen in combinatie met een telefoonabonnement, waardoor je de aanschafkosten van het toestel kunt spreiden. Zo kun je toch genieten van de geweldige functies en prestaties van de Samsung Galaxy S23 Ultra, zonder in één keer een grote investering te moeten doen.

Wat maakt de Samsung Galaxy S23 Ultra tot de ideale zakelijke smartphone

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

29-01-2024 - De eerste telefoon van je kind: waar moet je aan denken?
Het is een welbekend discussiepunt onder ouders: wanneer is je kind toe aan een eigen telefoon? De leeftijd is door de jaren heen flink gedaald. De zorgen zijn hiermee verder toegenomen. Want hoewel k
Lees meer

30-05-2023 - Telefoon van de zaak? Let dan hierop
Voor wie regelmatig de vacatures op het internet leest, ziet steeds vaker dat je een telefoon en ook laptop van de zaak krijgt. Ontzettend handig, maar ook direct een valkuil voor velen. Zo zijn er ui
Lees meer

07-03-2023 - Zakelijke telefoon: wel of niet nemen als zzp'er?
Het aantal zzp'ers in Nederland blijft de laatste jaren maar groeien, blijkt uit cijfers van het CBS. Al die zelfstandige ondernemers zonder personeel zijn zelf verantwoordelijk voor het werk dat
Lees meer

02-09-2022 - Telefoon van de zaak? Zo doe je dat voordelig als werkgever
Je wilt natuurlijk je werknemers van de beste spullen en materialen voorzien, maar niet de hoofdprijs hiervoor betalen. Zeker nu we in hele dure tijden leven en de rekeningen alleen maar hoger gaan wo
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap