Home / Callcenter / Callcenter Meppel / TM Contact

TM Contact Callcenter Meppel


TM Contact

Industrieweg 5
7944HT Meppel

Gemeente: Meppel, Drenthe

Telefoon:0522... Telefoonnummer tonen263100 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van tm contact uit Meppel helpen u graag met telesales en of call center vragen.TM Contact: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Meppel. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Meppel. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. TM Contact uit Meppel kan u verder adviseren bel op 0522263100 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van TM Contact uit Meppel helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0522263100 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van tm contact uit Meppel helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
De beste callcenter in de regio Meppel. We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Geplaatst op: 18-01-2019 04:49

3 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 06-01-2019 17:18

3 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 11-09-2018 12:35

4 van 5 sterren
Deskundig, nemen tijd voor je, goed te bereiken.
Geplaatst op: 11-04-2018 19:07

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Uw droomkeuken nog nooit zo goedkoop!
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en samenstellen van uw nieuwe keuken. Welke ruimte u ook tot uw beschikking heeft, onze adviseurs helpen u graag uw droomkeuken te realiseren voor ee...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

West Brinck Acquisitie
Eikepage 7
7943RV Meppel

TM Contact
Industrieweg 5
7944HT Meppel

LG Advies Handelsbemiddeling
Wilhelminapark 2
7941GM Meppel

Pricon BV
Weerdingerstraat 9B
7815SB Emmen

Destiny
Prof. Elemastraat 26
7815EM Emmen

Taxi Totaal
Baander 61
7811HH Emmen

Multimedia Callcenters
Nijbracht 49
7821CB Emmen

Salesburo
Orvelterbrink 0
7812MV Emmen

Aruba Bellhouse International
Mr. P.J. Troelstralaan 259
9406BA Assen

Reflectief
Kastanjelaan 42
9471RZ Zuidlaren

Europe Callcenter
Pesserdijk 2
7903TE Hoogeveen

CPS Consultancy
Berberisstraat 17
9421SB Bovensmilde

Telef. en Secretariaatservice Annemiek Rikken
Loffertweg 8
6616AV Hernen

Salesupply AG Vestiging Nederland
Ubbergseveldweg 69
6522HC Nijmegen

TWP Commerciële Diensten
Parkweg 92A
4153XM Beesd

Callart BV
Kerkenbos 1103/B
6546BC Nijmegen

SNT Nederland BV
Galvanistraat 9
6716AE Ede

Verhoeven & Partners BV
Janspoort 1
6811GE ArnhemKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf TM Contact uit Meppel, Drenthe. Bel 0522263100. Neem contact op en TM Contact uit Meppel helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap