Home / Callcenter / Callcenter Emmen / Multimedia Callcenters

Multimedia Callcenters Callcenter Emmen


Multimedia Callcenters

Nijbracht 49
7821CB Emmen

Gemeente: Emmen, Drenthe

Telefoon:0591... Telefoonnummer tonen854000 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van multimedia callcenters uit Emmen helpen u graag met call center en of telesales vragen.Multimedia Callcenters: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Emmen. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Emmen. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Multimedia Callcenters uit Emmen kan u verder adviseren bel op 0591854000 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Multimedia Callcenters uit Emmen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0591854000 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van multimedia callcenters uit Emmen helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 09-01-2019 20:21

3 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven.
Geplaatst op: 05-10-2018 20:04

5 van 5 sterren
Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed! Beste in Emmen
Geplaatst op: 22-08-2018 15:33

4 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 31-12-2017 12:33

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 16-12-2017 18:13

4.2 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen aan onze activi
Dit doen we door middel van: Computer Clubs, les in een groep van 6 personen. Iedereen heeft een eigen leertempo daarom is ons motto: ?We doen het samen, stapje voor stapje?. Computer café...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Pricon BV
Weerdingerstraat 9B
7815SB Emmen

Destiny
Prof. Elemastraat 26
7815EM Emmen

Taxi Totaal
Baander 61
7811HH Emmen

Multimedia Callcenters
Nijbracht 49
7821CB Emmen

Salesburo
Orvelterbrink 0
7812MV Emmen

Aruba Bellhouse International
Mr. P.J. Troelstralaan 259
9406BA Assen

Reflectief
Kastanjelaan 42
9471RZ Zuidlaren

West Brinck Acquisitie
Eikepage 7
7943RV Meppel

TM Contact
Industrieweg 5
7944HT Meppel

LG Advies Handelsbemiddeling
Wilhelminapark 2
7941GM Meppel

Europe Callcenter
Pesserdijk 2
7903TE Hoogeveen

CPS Consultancy
Berberisstraat 17
9421SB Bovensmilde

Telef. en Secretariaatservice Annemiek Rikken
Loffertweg 8
6616AV Hernen

Salesupply AG Vestiging Nederland
Ubbergseveldweg 69
6522HC Nijmegen

TWP Commerciële Diensten
Parkweg 92A
4153XM Beesd

Callart BV
Kerkenbos 1103/B
6546BC Nijmegen

SNT Nederland BV
Galvanistraat 9
6716AE Ede

Verhoeven & Partners BV
Janspoort 1
6811GE ArnhemKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Multimedia Callcenters uit Emmen, Drenthe. Bel 0591854000. Neem contact op en Multimedia Callcenters uit Emmen helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap