Home / Kantoormeubelen / Kantoormeubelen Roosendaal / INOFEC kantoor- en schoolmeubelen

INOFEC kantoor- en schoolmeubelen Kantoormeubelen Roosendaal


INOFEC kantoor- en schoolmeubelen

Postbus 1456
4700BL Roosendaal

Gemeente: Roosendaal, Noord Brabant

Telefoon:0165... Telefoonnummer tonen-560542 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0165... Faxnummer tonen-557620


Branche: KantoormeubelenBedrijfsomschrijving

Inofec levert een breed assortiment kantoor- en schoolmeubelen aan een sterk groeiende klantenkring in nederland en belgië. wij pakken het slimmer aan. met eigen meubellijnen. in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd. vergeleken met de bekende merken vaak de helft goedkoper!

INOFEC: altijd het beste adresvoor uw kantoormeubilair en schoolmeubilairINOFEC kantoormeubelen en schoolmeubelen levert een breed assortiment kantoor- en schoolmeubelen aan een sterk groeiende klantenkring in Nederland en Belgie. Wij pakken het slimmer aan...Met eigen meubellijnen. In eigen beheer ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd. Gratis aflevering en gebruiksklare oplevering... slim bekeken!

Complete werkplekinrichting
De kantoormeubelen van INOFEC staan voor een complete kantoorinrichting, van bureautafels tot bureaustoelen. Maar we hebben meer kantoormeubelen: conferentiestoelen, dossierkasten en ladeblokken, archiefkasten en kluizen. En op onze website onder ‘kantoormeubelen’ vindt u eveneens alles voor de receptie, vergaderkamer, directiekamer en de bedrijfskantine.


Kantoormeubelen kopen doe je bij: INOFEC kantoor- en schoolmeubelen

Elk bedrijf heeft het nodig: kantoormeubelen. Stoelen om op te zitten, tafels om aan te werken, kasten om spullen in op te bergen, een bank en tafel in de ontvangstruimte, meubels voor in de kantine. Overal in je bedrijf kom je kantoormeubelen tegen. Natuurlijk is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit goed is geregeld. Zowel voor je medewerkers zodat zij goed hun werk kunnen doen als voor de klanten die door de inrichting een eerste indruk krijgen van je bedrijf. Er zijn zeer veel aanbieders van kantoormeubelen, in Roosendaal zit INOFEC kantoor- en schoolmeubelen. Op deze website vind je een lijst van bedrijven die gespecialiseerd zijn in Kantoormeubelen. Selecteer een leverancier, ga naar Roosendaal zodat je de meubelen in de showroom ziet staan of stel voor om bij jou voor langst te komen zodat er advies kan worden gegeven wat voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Ergonomische kantoormeubelen

Je medewerkers brengen een groot gedeelte van de dag door op hun werkplek dus moet deze goed verzorgd zijn. Het meubilair moet comfortabel en van goede kwaliteit zijn. Als jij als werkgever hiervoor zorgt, stel je de werknemers in staat om op een comfortabele manier te kunnen werken. De ergonomie van de kantoormeubelen is hierbij een belangrijke factor. Ergonomie is gericht op het welzijn van de medewerkers. Welk meubilair er wordt gebruikt speelt hier uiteraard een grote rol bij. Ook moet er aandacht worden besteed aan de inrichting van de kantoorruimte. De medewerkers van INOFEC kantoor- en schoolmeubelen uit Roosendaal kunnen u adviseren.

Voordelen goed meubilair

Wanneer je zorgt voor ergonomische meubilair, kunnen de werknemers geen goede zithouding aannemen. De stoel sluit goed aan op het lichaam en de stoel en werktafel worden op de juiste hoogte ten opzichte van elkaar ingesteld. Dit is belangrijk in verband met de hoogte waarop het beeldscherm komt te staan en of een medewerker zijn armen in een ontspannen houding kan houden. Als werknemers niet goed kunnen zitten op hun werkplek, zullen ze lichamelijke klachten krijgen. Met name klachten van de schouders, nek en rug. Blijven deze klachten aanhouden dan zal dat uiteindelijk tot ziekteverzuim leiden. Een comfortabele zithouding brengt met zich mee dat een werknemer beter zijn werk kan uitvoeren. De productiviteit neemt toe. Hoewel het aanschaffen van ergonomische kantoormeubelen een flinke kostenpost is, zal je op termijn merken dat het zeer zeker een goede investering is. Heb je hulp nodig bij het bepalen welk meubilair de beste keuze is voor jouw bedrijf, dan neem je contact op met INOFEC kantoor- en schoolmeubelen bel: 0165-560542 u ontvangt advies van een deskundige leverancier van kantoormeubelen. Deze bekijkt de situatie en geeft je advies over welk meubilair voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Wij van INOFEC kantoor- en schoolmeubelen uit Roosendaal helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0165-560542 of email .


Wij helpen u graag verder met vragen over: kantoormeubels. Kantoormeubels bedrijf inofec kantoor- en schoolmeubelen uit Roosendaal staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven. Beste kantoormeubelen in Roosendaal
Geplaatst op: 13-11-2018 17:23

5 van 5 sterren
De beste kantoormeubelen in de regio Roosendaal. We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Geplaatst op: 14-03-2018 12:23

4 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste kantoormeubelen in Roosendaal
Geplaatst op: 16-02-2018 05:50

3 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie kantoormeubelen
Geplaatst op: 31-01-2018 09:59

4 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen. Beste kantoormeubelen in Roosendaal
Geplaatst op: 02-01-2018 14:53

4.2 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Gerelateerde blogs

Vier tips om ergonomisch met een computer te werken Vier tips om ergonomisch met een computer te werken
Steeds vaker belanden Nederlanders achter een computerscherm. De digitalisering heeft het Nederlandse bedrijfsleven dan ook eenvoudig gevonden. De fysiek zware omstandigheden laten zij achter zich. To...
Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren? Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren?
Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel blijkt dat werknemers de voorkeur geven aan een prettige werksfeer boven een hoog salaris. Een hoog salaris is natuurlijk erg fijn, maar we gaan allang niet meer all...

Ook voor u gevonden

Wat kun je verwachten van mijn scheidingsbemiddeling?
Ik ben scheidingsbemiddelaar in Roosendaal. Ik geloof dat je na een scheiding pas goed verder kunt als je de scheiding voor een belangrijk deel hebt verwerkt. Als mediator zal ik er alles aan doen om ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Fit In Systeemwanden Systeemplafonds
Raadhuisstraat 0
4701PL Roosendaal

Inofec Kantoormeubelen
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Inofec Kantoormeubelen
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Inofec BV
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

INOFEC kantoormeubelen
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Office Centre
Gastelseweg 233
4704RV Roosendaal

BV Office Company nl
Leemstraat 4
4705RH Roosendaal

Elma Multimedia BV
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

INOFEC kantoor- en schoolmeubelen
Postbus 1456
4700BL Roosendaal

KickOffice.nl
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Handelsonderneming HMB
Burgemeester Freijterslaan 261
4703EH Roosendaal

BSM Europe
Klaproosstraat 42
5741VZ Beek En Donk

Akker Projectmeubelen en -inrichting B.V.
Meerstraat 22
5473VW Heeswijk Dinther

Quispel Deurne B.V.
Doctor Huub van Doorneweg 0
5753PM Deurne

Maessen-Sweers Kantoortotaal
Hallenstraat 12
5531AB Bladel

Euro-Agenda
Klavecimbellaan 7
5402BG Uden

Axxent Projectmeubelen BV
Javastraat 29/B
5215BG Den Bosch

Anca Office Supplies
De Weegschaal 3
5215MN Den BoschKernwoorden

Kantoorinrichting, Schoolmeubelen, Kantoormeubelen, Schoolmeubilair, Kantoormeubilair, Inofec, Schoolinrichting, Werkplekinrichting, Kantineinrichting, Archiefkasten, Dossierkasten, Bureau, Bureaustoelen, Vergadertafel, Conferentiestoelen, Kantoorkast, Brandwerendekasten, Directiemeubilair, Schoolborden, Bureautafel, Archiefkasten, Bureaustoelen, Conferentiestoelen, Directiemeubilair, Directiestoelen, Documentensafe, Dossierkasten, Draaideurkasten, Hangmappen

Contactgegevens van Kantoormeubelen bedrijf INOFEC kantoor- en schoolmeubelen uit Roosendaal, Noord Brabant. Bel 0165-560542. Neem contact op en INOFEC kantoor- en schoolmeubelen uit Roosendaal helpt u met met uw vragen omtrent Kantoormeubelen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap