Home / Kantoormeubelen / Kantoormeubelen Roosendaal / KickOffice.nl

KickOffice.nl Kantoormeubelen Roosendaal


KickOffice.nl

Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Gemeente: Roosendaal, Noord Brabant

Telefoon:0800... Telefoonnummer tonen5425633 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeTwitter: kickoffice

Branche: KantoormeubelenBedrijfsomschrijving
KickOffice.nl is dé discount webshop voor kantoormeubelen. In on ze webshop vindt u allerlei producten om u w kantoor mee in te richten.

Kantoormeubelen kopen doe je bij: KickOffice.nl

Elk bedrijf heeft het nodig: kantoormeubelen. Stoelen om op te zitten, tafels om aan te werken, kasten om spullen in op te bergen, een bank en tafel in de ontvangstruimte, meubels voor in de kantine. Overal in je bedrijf kom je kantoormeubelen tegen. Natuurlijk is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit goed is geregeld. Zowel voor je medewerkers zodat zij goed hun werk kunnen doen als voor de klanten die door de inrichting een eerste indruk krijgen van je bedrijf. Er zijn zeer veel aanbieders van kantoormeubelen, in Roosendaal zit KickOffice.nl. Op deze website vind je een lijst van bedrijven die gespecialiseerd zijn in Kantoormeubelen. Selecteer een leverancier, ga naar Roosendaal zodat je de meubelen in de showroom ziet staan of stel voor om bij jou voor langst te komen zodat er advies kan worden gegeven wat voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Ergonomische kantoormeubelen

Je medewerkers brengen een groot gedeelte van de dag door op hun werkplek dus moet deze goed verzorgd zijn. Het meubilair moet comfortabel en van goede kwaliteit zijn. Als jij als werkgever hiervoor zorgt, stel je de werknemers in staat om op een comfortabele manier te kunnen werken. De ergonomie van de kantoormeubelen is hierbij een belangrijke factor. Ergonomie is gericht op het welzijn van de medewerkers. Welk meubilair er wordt gebruikt speelt hier uiteraard een grote rol bij. Ook moet er aandacht worden besteed aan de inrichting van de kantoorruimte. De medewerkers van KickOffice.nl uit Roosendaal kunnen u adviseren.

Voordelen goed meubilair

Wanneer je zorgt voor ergonomische meubilair, kunnen de werknemers geen goede zithouding aannemen. De stoel sluit goed aan op het lichaam en de stoel en werktafel worden op de juiste hoogte ten opzichte van elkaar ingesteld. Dit is belangrijk in verband met de hoogte waarop het beeldscherm komt te staan en of een medewerker zijn armen in een ontspannen houding kan houden. Als werknemers niet goed kunnen zitten op hun werkplek, zullen ze lichamelijke klachten krijgen. Met name klachten van de schouders, nek en rug. Blijven deze klachten aanhouden dan zal dat uiteindelijk tot ziekteverzuim leiden. Een comfortabele zithouding brengt met zich mee dat een werknemer beter zijn werk kan uitvoeren. De productiviteit neemt toe. Hoewel het aanschaffen van ergonomische kantoormeubelen een flinke kostenpost is, zal je op termijn merken dat het zeer zeker een goede investering is. Heb je hulp nodig bij het bepalen welk meubilair de beste keuze is voor jouw bedrijf, dan neem je contact op met KickOffice.nl bel: 08005425633 u ontvangt advies van een deskundige leverancier van kantoormeubelen. Deze bekijkt de situatie en geeft je advies over welk meubilair voor jouw bedrijf het meest geschikt is. 

Wij van KickOffice.nl uit Roosendaal helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 08005425633 of email info@kickoffice.nl.


Wij helpen u graag verder met vragen over: kantoormeubels. Kantoormeubels bedrijf kickoffice.nl uit Roosendaal staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde blogs

Vier tips om ergonomisch met een computer te werken Vier tips om ergonomisch met een computer te werken
Steeds vaker belanden Nederlanders achter een computerscherm. De digitalisering heeft het Nederlandse bedrijfsleven dan ook eenvoudig gevonden. De fysiek zware omstandigheden laten zij achter zich. To...
Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren? Hoe kan je de werksfeer op kantoor verbeteren?
Uit onderzoek van Ruigrok Netpanel blijkt dat werknemers de voorkeur geven aan een prettige werksfeer boven een hoog salaris. Een hoog salaris is natuurlijk erg fijn, maar we gaan allang niet meer all...

Ook voor u gevonden

Wat kun je verwachten van mijn scheidingsbemiddeling?
Ik ben scheidingsbemiddelaar in Roosendaal. Ik geloof dat je na een scheiding pas goed verder kunt als je de scheiding voor een belangrijk deel hebt verwerkt. Als mediator zal ik er alles aan doen om ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Inofec BV
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Inofec Kantoormeubelen
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Inofec Kantoormeubelen
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

INOFEC kantoormeubelen
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Office Centre
Gastelseweg 233
4704RV Roosendaal

BV Office Company nl
Leemstraat 4
4705RH Roosendaal

Fit In Systeemwanden Systeemplafonds
Raadhuisstraat 0
4701PL Roosendaal

INOFEC kantoor- en schoolmeubelen
Postbus 1456
4700BL Roosendaal

Elma Multimedia BV
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

KickOffice.nl
Atoomweg 1
4706PN Roosendaal

Handelsonderneming HMB
Burgemeester Freijterslaan 261
4703EH Roosendaal

Back2office kantoormeubelen
Halsterseweg 0
4613AL Bergen Op Zoom

Nieuwkoop Kantoor Directiemeubilair VOF
Bagijnhof 41
4264AZ Veen

Etesmi BV
Lovensekanaaldijk 80
5015AK Tilburg

CREON bv
Jan Frederik Vlekkeweg 13
5026RJ Tilburg

Wijffels Tilburg vof
Kapitein Hatterasstraat 8
5015BB Tilburg

Koloebo Drunen
Antonie van Leeuwenhoekweg 17
5151DV Drunen

Handytube.nl
De Akkerwinde 0
6021LS BudelKernwoordenContactgegevens van Kantoormeubelen bedrijf KickOffice.nl uit Roosendaal, Noord Brabant. Bel 08005425633 of email info@kickoffice.nl. Neem contact op en KickOffice.nl uit Roosendaal helpt u met met uw vragen omtrent Kantoormeubelen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap